kablosuz mouse tercih etmiyorum hocam kablolu olursa sevinirimMouse olarak şuan bu indirimde hiç düşünmeden al piyasada ki en iyi pixart sensörü kullanıyorlar
![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Öncelik olarak bence mouse-kulaklik-klavyeCs, valorant gibi oyunlar oynuyorum.
Ekipmanlar için 3000-3750Tl arası bütçem var bütçemi nasıl dağıtmalıyım?
Mouse klavye kulaklık önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
kendim de linkini bıraktığımı kullanıyorum ama sensörü daha düşük bunun sen bilirsin üstteki baya iyi indirimdekablosuz mouse tercih etmiyorum hocam kablolu olursa sevinirim
İlk defa görüyorum bu markayi modeli nasıldır acabaMouse olarak şuan bu indirimde hiç düşünmeden al piyasada ki en iyi pixart sensörü kullanıyorlar
![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
markayı bende tam bilmiyorum ama benim mouse ile aynı switch'i kullanıyorlar ve sensör pixart 3395 şuan piyasada ki en iyi sensörü kullanıyorlar yani sadece şekil'i kalıyor o da kötü değil hafifliği de tam ayarındaİlk defa görüyorum bu markayi modeli nasıldır acaba
En büyük etken monitor ve kulaklık fps oyunları icinCs, valorant gibi oyunlar oynuyorum.
Ekipmanlar için 3000-3750Tl arası bütçem var bütçemi nasıl dağıtmalıyım?
Mouse klavye kulaklık önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler