Bunlar nerde satılıyor hiç duymadım hocamG75 z75 mchose markasının bunlara bakabilirsiniz
O tam beyaz değil ya benim sistem beyaz kötü durur mu bilmiyorumWraith w75 net
Bunlar fps için iyi midir ve sessiz midiriyzico 500tl + %10 + parolapara 400tl cashback var
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
fps için rt st vs. gibi pazarlama amaçlı öyle ahım şahım bir fark oluşturmayan şeyler var ses olarak sesli ve kulak tırmalayan sesi var sesli tok güzel sesli switchler gibi ses vermiyorlar attıklarım daha tatlı orta düzey sesli klavyelerBunlar fps için iyi midir ve sessiz midir
Ailemle yaşadığım için sessiz lazım aslında olabildiğincefps için rt st vs. gibi pazarlama amaçlı öyle ahım şahım bir fark oluşturmayan şeyler var ses olarak sesli ve kulak tırmalayan sesi var sesli tok güzel sesli switchler gibi ses vermiyorlar attıklarım daha tatlı orta düzey sesli klavyeler
attıklarımın videolarını izleyin ona göre karar verin rt klavyeler daha sesli oluyorAilemle yaşadığım için sessiz lazım aslında olabildiğince
Rt dediğiniz hangisi rapid triger miattıklarımın videolarını izleyin ona göre karar verin rt klavyeler daha sesli oluyor
Hocam rampage yeni modellerinde güzel şeyler yapmaya başladı. Zenith Pro'ya bi bak derim, kasası siyah ama tuşları beyaz. Ufak tefek de olsa setupında siyah detaylar varsa güzel durur. Ayrıca rapid trigger falan istediğin özellikler var. Model yeni çıkmış videosunu izledim çok iyi duruyor. Parayı ayarlamaya çalışıyorum birkaç güne ben de sipariş vericem inşallah.bu yeni manyetiklerde özellikler var ya fps için onlar var mı
Rampage çok sevmiyorum hocam ya
Hocam ben izledim bunu ama şöyle düşünüyorum genel olarak en son baktığımda 3800 filandı bu tamam özellik varda gecikme değeride mesela düşük ama gerçek testlerde nasıl. Ayrıca hemen hemen bu fiyatlara yakın ako veya başka markalar var onların testleri v.s kanıtlanmış ben öyle sürekli klavye değiştirmiyorum almışken 1 kere alayım diye düşünüyorumHocam rampage yeni modellerinde güzel şeyler yapmaya başladı. Zenith Pro'ya bi bak derim, kasası siyah ama tuşları beyaz. Ufak tefek de olsa setupında siyah detaylar varsa güzel durur. Ayrıca rapid trigger falan istediğin özellikler var. Model yeni çıkmış videosunu izledim çok iyi duruyor. Parayı ayarlamaya çalışıyorum birkaç güne ben de sipariş vericem inşallah.
Videosunu izlemek istersen:
Mchose ace60 pro bak dostum bende var gayet iyi ama ben küçük klavye kullanmada problem yaşıyorumHall efect rapid trigger gibi bir çok özellik var ya
evet rapid trigger gereksiz attıklarımdan hoşunuza gideni alın geçinRt dediğiniz hangisi rapid triger mi