Yardım FPS oyunları için Kaliteli Klavye

Bunlar fps için iyi midir ve sessiz midir
fps için rt st vs. gibi pazarlama amaçlı öyle ahım şahım bir fark oluşturmayan şeyler var ses olarak sesli ve kulak tırmalayan sesi var sesli tok güzel sesli switchler gibi ses vermiyorlar attıklarım daha tatlı orta düzey sesli klavyeler

fps için rt st vs. gibi pazarlama amaçlı öyle ahım şahım bir fark oluşturmayan şeyler var ses olarak sesli ve kulak tırmalayan sesi var sesli tok güzel sesli switchler gibi ses vermiyorlar attıklarım daha tatlı orta düzey sesli klavyeler
Ailemle yaşadığım için sessiz lazım aslında olabildiğince

bu yeni manyetiklerde özellikler var ya fps için onlar var mı

Rampage çok sevmiyorum hocam ya
Hocam rampage yeni modellerinde güzel şeyler yapmaya başladı. Zenith Pro'ya bi bak derim, kasası siyah ama tuşları beyaz. Ufak tefek de olsa setupında siyah detaylar varsa güzel durur. Ayrıca rapid trigger falan istediğin özellikler var. Model yeni çıkmış videosunu izledim çok iyi duruyor. Parayı ayarlamaya çalışıyorum birkaç güne ben de sipariş vericem inşallah.
Videosunu izlemek istersen:

Hocam rampage yeni modellerinde güzel şeyler yapmaya başladı. Zenith Pro'ya bi bak derim, kasası siyah ama tuşları beyaz. Ufak tefek de olsa setupında siyah detaylar varsa güzel durur. Ayrıca rapid trigger falan istediğin özellikler var. Model yeni çıkmış videosunu izledim çok iyi duruyor. Parayı ayarlamaya çalışıyorum birkaç güne ben de sipariş vericem inşallah.
Videosunu izlemek istersen:
Hocam ben izledim bunu ama şöyle düşünüyorum genel olarak en son baktığımda 3800 filandı bu tamam özellik varda gecikme değeride mesela düşük ama gerçek testlerde nasıl. Ayrıca hemen hemen bu fiyatlara yakın ako veya başka markalar var onların testleri v.s kanıtlanmış ben öyle sürekli klavye değiştirmiyorum almışken 1 kere alayım diye düşünüyorum

Geri