Yardım FPS oyunları için Kaliteli Klavye

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
805
Genel olarak fps oyunları oynuyorum. Örneğin bu aralar pubg oynuyorum cs ve valorant gibi oyunlar oynuyorum. Hikayeli tarzı oyunlar hiç oynamıyorum filan. Bütçe sorunum yok. Ama gereksiz para vermek istemem ama parasına değecek bir klavyeyse eğer alırım. %75 veya tam klavye olabilir. Ses düğmesi gibi şeyler olursa sevinirim. BEYAZ OLMASIDA ŞART

Son düzenleme:
Bu klavyede dediğiniz özellikler var aşağıdaki videolarda nasıl yapıldığını anlatmış arkadaş
Snap tap
Rapid trigger

Bu klavyede dediğiniz özellikler var aşağıdaki videolarda nasıl yapıldığını anlatmış arkadaş
Snap tap
Rapid trigger
Bunu övende var parasını haketmiyor diyende çözrmedim

Konuyu isterseniz tekrar açın Rapid trigger, snap tap olan şu bütçede klavye diye daha iyi öneriler gelebilir
Demeyide unutmuşum Beyaz sistem dizdim beyaz klavye lazım 😂 fps için dedim ya belki anlarlar ordan

Genel olarak fps oyunları oynuyorum. Örneğin bu aralar pubg oynuyorum cs ve valorant gibi oyunlar oynuyorum. Hikayeli tarzı oyunlar hiç oynamıyorum filan. Bütçe sorunum yok. Ama gereksiz para vermek istemem ama parasına değecek bir klavyeyse eğer alırım. %75 veya tam klavye olabilir. Ses düğmesi gibi şeyler olursa sevinirim. BEYAZ OLMASIDA ŞART
Wraith w75 net

fun60 w75 dan daha kaliteli bi klavye küçük olması sorun değilse ultra ya da max versiyonunu alabilirsin

fun60 w75 dan daha kaliteli bi klavye küçük olması sorun değilse ultra ya da max versiyonunu alabilirsin
En az %75 olması lazım daha küçük sevmiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi donanım arşivi yt sinden rampage xenit pro klavyesine bakarmısınıx istediğiniz özelikler olması lazın
Rampage çok sevmiyorum hocam ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,885
Üyeler
174,935
Son üye
kaanguney54
Geri