FPS oyunları için klavye önerisi

Junepma

80+
Reaksiyon skoru
161
FPS oyunları için klavye önerisi alabilir miyim? (bütçe 800TL ama biraz 900 e zorlayabilirm) (Şuanlık apex 5,Asus Rog strix flare ve Tuf Gaming K7 'den birini düşünüyorum sizce hangisini seçmeliyim ve ya bu 3 klavyeden başka öneriniz varsa dikkate alırım.)

Apex 5 yada M750 bakabilirsin

FPS oyunları için klavye önerisi alabilir miyim? (bütçe 800TL ama biraz 900 e zorlayabilirm) (Şuanlık apex 5,Asus Rog strix flare ve Tuf Gaming K7 'den birini düşünüyorum sizce hangisini seçmeliyim ve ya bu 3 klavyeden başka öneriniz varsa dikkate alırım.)
Hocam rgb şart mı ? şart değilse şu klavyelere bakabilirsiniz.
Özellikle corsair'ı öneririm baya iyi bir klavye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apex 5 tam mekanik bir klavye değil almanızı önermem.
RGB'li istiyorsanızda ,Asus Rog strix flare'ı alabilirsiniz.

Adamın 900 lira bütçesi var neden ucuz klavyelere baksın?
Gereksiz para harcamasından iyidir mesela iki marka varikiside kaliteli ikisi de red switch 1.si 150 tl daha pahalı hangisini tercih edersin tabii ki 2. si öyle değil mi? Yani demek istediğim bu :)

hyperx FPS alloy

Gereksiz para harcamasından iyidir mesela iki marka varikiside kaliteli ikisi de red switch 1.si 150 tl daha pahalı hangisini tercih edersin tabii ki 2. si öyle değil mi? Yani demek istediğim bu :)
Hocam malzeme kalitesi denen bir şey var sadece switch olarak bakarsan al gamepower geç ama bu adam bunu sürekli kullanacak güzel bir hissiyat vermesi lazım.

Hocam malzeme kalitesi denen bir şey var sadece switch olarak bakarsan al gamepower geç ama bu adam bunu sürekli kullanacak güzel bir hissiyat vermesi lazım.
Dikkat çekerim iki tane kaliteli marka diye örnek veriyorum altını çizerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,124
Üyeler
187,782
Son üye
barisjk
Geri