Fps oyunları için kulaklık önerisi

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,407
Bütçe
3000
Fiyat performans önerisi olan var mı? Ana kart x570f yani ses kartı iyidir diye tahmin ediyorum illa ses kartlı olmasına gerek yok sanırım. Kablolu kablosuz fark etmez ağırlıklı cs2 oynayacağım yada warzone.

Mevcutta virtuoso se var güzel ama derisi falan hep gitti padlerine bakıyorum yeni pad takım aldam 1-1.5 civarı tutuyor. O kadar verdikten sonra sıfır kulaklık alırım 2-3 civarına

Fiyat performans önerisi olan var mı? Ana kart x570f yani ses kartı iyidir diye tahmin ediyorum illa ses kartlı olmasına gerek yok sanırım. Kablolu kablosuz fark etmez ağırlıklı cs2 oynayacağım yada warzone.

Mevcutta virtuoso se var güzel ama derisi falan hep gitti padlerine bakıyorum yeni pad takım aldam 1-1.5 civarı tutuyor. O kadar verdikten sonra sıfır kulaklık alırım 2-3 civarına
pad için temuya bak. hs80 için padleri temudan vergi dahil 300tl'ye almıştım.

pad için temuya bak. hs80 için padleri temudan vergi dahil 300tl'ye almıştım.
Baktımda şimdi pad alcaz vergisi vs derken 1k olmayalım bunların ne yaptığı belirsiz alakasız şekilde gümrükte kaldığıda oluyor. Paramla rezil olmayayım bir iki binden sebep. Varsa güzel fiyat performans alırım benimkini satarım sarı sitede

basslar harika netl tizler için dolby atmos var onu kullanıyorum.mikrofon denemedim. genelde telefonda kullanmak için aldım

Geri