Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizdim ama bir türlü kulaklık begenemedim neyi begensem ya kronik sorunları malzeme kalitesi boguk ses dip ses dedikleri icin bir türlü karar veremedim bende siz değerli arkadaşlarıma sormak istiyorum. Valorant gibi oyunlarda ses kasmak icin kulaklık arıyorum mumkumse kablosuz olursa cok sevinirim kablolu da kablo derdi falan uğraştıracak beni o bakımdan. Aklımda SteelSeries markası var hangi modelleri alınır. Ya da farklı markaların kulaklıklarını da alabilirim.
Böyle bir kulaklık gördüm sesi ve mikrofonu nasıldır?
Anakart: ASUS Prime B650M-K AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP.
Not: Önemli olan oyunda her sesi duymak istiyorum ve bir de mikrofonu cok kötü olmayan kulaklıklar olursa cok sevinirim.
Bütçe: 3 4K arası diyebilirim.
Şimdiden yardımlarınız icin teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
link çalışmadı sanırım tekrardan attım
Böyle bir kulaklık gördüm sesi ve mikrofonu nasıldır?
Anakart: ASUS Prime B650M-K AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP.
Not: Önemli olan oyunda her sesi duymak istiyorum ve bir de mikrofonu cok kötü olmayan kulaklıklar olursa cok sevinirim.
Bütçe: 3 4K arası diyebilirim.
Şimdiden yardımlarınız icin teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
link çalışmadı sanırım tekrardan attım
Razer Barracuda X Mercury White RZ04-04430200-R3M1 Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X Mercury White RZ04-04430200-R3M1 Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X Mercury White RZ04-04430200-R3M1 Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com