Neler Yeni

FPS oyunları icin kulaklık tavsiyeler

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizdim ama bir türlü kulaklık begenemedim neyi begensem ya kronik sorunları malzeme kalitesi boguk ses dip ses dedikleri icin bir türlü karar veremedim bende siz değerli arkadaşlarıma sormak istiyorum. Valorant gibi oyunlarda ses kasmak icin kulaklık arıyorum mumkumse kablosuz olursa cok sevinirim kablolu da kablo derdi falan uğraştıracak beni o bakımdan. Aklımda SteelSeries markası var hangi modelleri alınır. Ya da farklı markaların kulaklıklarını da alabilirim.

Böyle bir kulaklık gördüm sesi ve mikrofonu nasıldır?

Anakart: ASUS Prime B650M-K AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP.

Not: Önemli olan oyunda her sesi duymak istiyorum ve bir de mikrofonu cok kötü olmayan kulaklıklar olursa cok sevinirim.

Bütçe: 3 4K arası diyebilirim.

Şimdiden yardımlarınız icin teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

link çalışmadı sanırım tekrardan attım

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ulaş dursun
fps oyunlarında hala lider cloud 2 bence. terchih edebilirsiniz bizzat deneyimledim arkadaşımda kendisi aşır memnundu.

arweon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Göktuğ Uzun
Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizdim ama bir türlü kulaklık begenemedim neyi begensem ya kronik sorunları malzeme kalitesi boguk ses dip ses dedikleri icin bir türlü karar veremedim bende siz değerli arkadaşlarıma sormak istiyorum. Valorant gibi oyunlarda ses kasmak icin kulaklık arıyorum mumkumse kablosuz olursa cok sevinirim kablolu da kablo derdi falan uğraştıracak beni o bakımdan. Aklımda SteelSeries markası var hangi modelleri alınır. Ya da farklı markaların kulaklıklarını da alabilirim.

Böyle bir kulaklık gördüm sesi ve mikrofonu nasıldır?

Anakart: ASUS Prime B650M-K AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP.

Not: Önemli olan oyunda her sesi duymak istiyorum ve bir de mikrofonu cok kötü olmayan kulaklıklar olursa cok sevinirim.

Bütçe: 3 4K arası diyebilirim.

Şimdiden yardımlarınız icin teşekkür eder sağlıklı mutlu günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

link çalışmadı sanırım tekrardan attım
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html. bunu tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,973
Üyeler
163,084
Son üye
sevdatarcann
Top Bottom