Fps oyunları için mousepad önerisi

Quexelops

80+
Reaksiyon skoru
0

mousepad için önerileriniz var mı bu ikisine yakınım şu anda. bu fiyata değer mi, valorant oynuyorum bu mousepadler çok mu hızlı kalır
wu xiang v2 beğenme sebebim sıvı tutmaması. diğerini de kullanıp övenler çok var. boyutu konusunda da kararsız kaldım. başka mousepad önerikleriniz var mı

mousepad için önerileriniz var mı bu ikisine yakınım şu anda. bu fiyata değer mi, valorant oynuyorum bu mousepadler çok mu hızlı kalır
wu xiang v2 beğenme sebebim sıvı tutmaması. diğerini de kullanıp övenler çok var. boyutu konusunda da kararsız kaldım. başka mousepad önerikleriniz var mı
hocam bunları boşver. aşırı iyi çok memnunum. hız odaklı bi mousepad. tek sorunu beyaz olması çok kirleniyo ama at duşa yıka

Videoya göz atmanı öneririm. Hybrid veya control odaklı mouse padler Valorant için daha iyi olacaktır.

Ayrıca hoşuan giden tasarımları olan mouse padlerin de inceleme videolarına bak. Hybrid önceliğin olsun, control da işini görür. Speed Spirit of Aim denedim ve başta alışırsın gibi gelse de Valorant, CS2 ve hatta BF6, CoD gibi oyunlarda bile sensörün avantajını dezavantaja çevirebiliyor.

Videoya göz atmanı öneririm. Hybrid veya control odaklı mouse padler Valorant için daha iyi olacaktır.

Ayrıca hoşuan giden tasarımları olan mouse padlerin de inceleme videolarına bak. Hybrid önceliğin olsun, control da işini görür. Speed Spirit of Aim denedim ve başta alışırsın gibi gelse de Valorant, CS2 ve hatta BF6, CoD gibi oyunlarda bile sensörün avantajını dezavantaja çevirebiliyor
zaten bu video ve birkaç araştırma sonucu bu 2sinde karar kıldım çok mu kontrol sorunu yaşarım bundan emin olamadım. Wu Xiang V2'ye daha yakınım.

Yani Hybrid yüzey ise öneririm. Ama speed sensitivy falan düşürsen de bence bir tık sürtünme istiyor mouse.

Yani Hybrid yüzey ise öneririm. Ama speed sensitivy falan düşürsen de bence bir tık sürtünme istiyor mouse.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/fps-oyunlari-icin-mousepad-onerisi.1195145/#post-10753801 daha önce burdan da sormuştum ona da cevap vermişsin aslında ordan eleyerek gitmiştim. hybride dönme sebebin nedir. mousepaddeki kumaş hissiyatı ve elimin takılması gibi sorunlar beni olabildiğince pürüzsüz yüzeylere itti. örneğin Wu Xiang V2daki film kaplamayla bu sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum. deneyimlemeden internetten sipariş verdiğim için risk almak istemiyorum hybrid çok riskli geliyor bana şu an çok model var çünkü

https://forum.donanimarsivi.com/konu/fps-oyunlari-icin-mousepad-onerisi.1195145/#post-10753801 daha önce burdan da sormuştum ona da cevap vermişsin aslında ordan eleyerek gitmiştim. hybride dönme sebebin nedir. mousepaddeki kumaş hissiyatı ve elimin takılması gibi sorunlar beni olabildiğince pürüzsüz yüzeylere itti. örneğin Wu Xiang V2daki film kaplamayla bu sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum. deneyimlemeden internetten sipariş verdiğim için risk almak istemiyorum hybrid çok riskli geliyor bana şu an çok model var çünkü
Speed yüzey tam tersi böyle zor fightlarda kendini kasarsan kolda yanma yapıyor. Ayrıca dediğim gibi ben hybrid'de çok daha iyi HS atabiliyorken, speed'de bu oranın düştüğünü ve hatta yer yer aimim titrediği yerler oldu. Ben Scyrox V8 kullanıyorum, Hybrid yüzeyde mesela o garip titremelere hiç yaşamadım. Ayrıca DPI 1600'den düşürmeyi de hiç düşünmedim, yüzeyden bağımsız 1600 DPI alıştım ve oyunda sadece sensitivy kısıyorum. Oyunda sensitivy azaltmayı da denedim ama bana Hybrid yüzey kadar konforlu gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,246
Üyeler
187,799
Son üye
sarpye
Geri