Neler Yeni

FPS oyunlarında IPS mi, VA mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
arkadaşlar merhaba. Fps oyunları için monitör almayı düşünüyorum. Ancak panel konusunda kararsızım. Acaba VA panel mi yoksa IPS panel mi almalıyım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burhan Filiz
arkadaşlar merhaba. Fps oyunları için monitör almayı düşünüyorum. Ancak panel konusunda kararsızım. Acaba VA panel mi yoksa IPS panel mi almalıyım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Csgo gibi oyunlarda TN panel tavsiye ediyorlar düşük gecikme ve daha canlı görüntü için ama film de izlerim ben diyorsan IPS in yanından hiçbirşey geçemez ama ips panel biraz daha fazla gecikmeli düşük gecikmeli istersen üst segment ips monitörlere bakmalısın onlar da bayağı cep yakıyor

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Csgo gibi oyunlarda TN panel tavsiye ediyorlar düşük gecikme ve daha canlı görüntü için ama film de izlerim ben diyorsan IPS in yanından hiçbirşey geçemez ama ips panel biraz daha fazla gecikmeli düşük gecikmeli istersen üst segment ips monitörlere bakmalısın onlar da bayağı cep yakıyor
Hocam sadece online oyun değil de hikayeli oyunlar ya da film felan izleyecekseniz bu monitör her türlü daha iyi ve daha ucuz bu monitörü almanızı tyavsiye ederim herkes bunu öneriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sadece online oyun değil de hikayeli oyunlar ya da film felan izleyecekseniz bu monitör her türlü daha iyi ve daha ucuz bu monitörü almanızı tyavsiye ederim herkes bunu öneriyor.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ancak ben genel olarak fps oyunları oynuyorum. Ayrıca bu monitörü gördüm ama satıcı ölü piksel garantisi felan vermiyor. O yüzden emin olamadım

ventioNN

80+ Platinum
profosyonel oyuncuysan zaten TN panelle birlikte ayarları en düşüğe alıp çözünürlük düşüyorsun en basic şekilde oynuyosun ama canlılık ve renk dengesi için IPS'dan daha iyisi yok

Top Bottom