- Reaksiyon skoru
- 4
ekran kartı nedir hocam ?ekranımın köşesinde bir fps sayacı var ama nasıl açıldığı yada hangi uygulama olduğu hakkında fikrim yok kapanmıyoda lütfen yardım edin
RTX 3050 Tİekran kartı nedir hocam ?
hocam acaba geforce experience üzerinden mi diye düşündüm deRTX 3050 Tİ
hocam bu hp omen gaming hubdan dolayı olabilirmi?hocam acaba geforce experience üzerinden mi diye düşündüm de
görüntüdeki sayaçla uygulamanınki tutmuyor
yüzde 90 3. parti bir uygulama yapıyor altta çalışan uygulamarı tek tek kapa bulursun
olabilirhocam bu hp omen gaming hubdan dolayı olabilirmi?
yok hocam nvidia fps sayacı değil buAlt+R dener misin, lolde lissandra ile kendime ulti basarken çok açıyorum Nvidianın fps sayacı![]()
saol brom dediğini yaptım çözüldü beni ağır bir yükten kurtardınAlt+R dener misin, lolde lissandra ile kendime ulti basarken çok açıyorum Nvidianın fps sayacı![]()
NVIDIA fps sayacı hocam Alt+R ile açıp kapatabilirsin, şuan pc de unreal engine, steam, wp engine, spotify,dc, zen browser hariç uygulama yüklü değil ve bende de aynı şekil açılıp kapatılabiliyor. nvidia app ile experience arası fark vardır belki veya alt+z ayarlarından açtığın fps sayacı ile ama Alt+R ile açarsan bu şekilde bir fps sayacı açıyor kendibilgisayarımda açtığım hali de görselde ve dediğim gibi 3.partiyi bırak saydıklarım dışında hiç bir uygulama yüklü değil steamden oyun dahi yüklü değil wallpaper engine için indirdim sadeceolabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam nvidia fps sayacı değil bu
Rica ederim hocam iyi oyunlar dilerim.saol brom dediğini yaptım çözüldü beni ağır bir yükten kurtardın
Alt+ z basbperformans a gel ordan kapa acik olan ayari (cozum gelmis sonradan gordum)ekranımın köşesinde bir fps sayacı var ama nasıl açıldığı yada hangi uygulama olduğu hakkında fikrim yok kapanmıyoda lütfen yardım edin
kusura bakmayın hocam bende nvidia kullanıyorum ama alt+r deki bende klasik experince ın fps sayacıNVIDIA fps sayacı hocam Alt+R ile açıp kapatabilirsin, şuan pc de unreal engine, steam, wp engine, spotify,dc, zen browser hariç uygulama yüklü değil ve bende de aynı şekil açılıp kapatılabiliyor. nvidia app ile experience arası fark vardır belki veya alt+z ayarlarından açtığın fps sayacı ile ama Alt+R ile açarsan bu şekilde bir fps sayacı açıyor kendibilgisayarımda açtığım hali de görselde ve dediğim gibi 3.partiyi bırak saydıklarım dışında hiç bir uygulama yüklü değil steamden oyun dahi yüklü değil wallpaper engine için indirdim sadeceAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica ederim hocam iyi oyunlar dilerim.
Experience hiç kullanmadım neredeyse amd den nvidia geçtiğimde app yeni çıkmıştı direkt app indirdim, ben de experience fps sayacını bilmiyorum meselakusura bakmayın hocam bende nvidia kullanıyorum ama alt+r deki bende klasik experince ın fps sayacı
nvidia app in sayacı olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler