Fps Sorunum Çözüldü.. Nasıl mı ?

Polymath

80+
Reaksiyon skoru
131
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır fps sorunu yaşıyordum.. Csgoda, Pubgde, hatta LoL de bile fps droplar yaşıyordum ki imzamdaki sistemde bu sorunu yaşamam imkansız gibiydi.
Herşeyi denedim. Driverları güncelledim. Pc ye format attım. Nvidia ayarlarını yaptım. Oyunları düşük veya yüksek ayarlarda denedim olmadı. Taki sistemimdeki 1x8 gb ( yani tek kanal ) ramın üzerine 1*8 x daha ram aldım ve şuanda 2x8 2666 mhz ramlerle Pcde fps adına hiç bir sorunum kalmadı. Bu kadar farkedeceğini sanmazdım.. Sizlere önerim tek slot ram kullanıyorsanız kesinlikle çift slot ram e geçin...

Gayet doğru bir karar. 1 elin nesi var 2 elin sesi var demişler.

Eğer APU sistem kullanıyorsanız sorun normal, APU sistemler çift kanalda daha verimli çalışırlar.

tek kanal ram e çok yük biner 2x4 olsaydı da bence bir sıkıntı çıkmazdı

tek kanal ram e çok yük biner 2x4 olsaydı da bence bir sıkıntı çıkmazdı
Aynen haklısınız ama günümüz oyunlarda 8gb ram bile artık kılı kılına yetiyor. Bence sistemdeki ram miktarı en az 12 veya 16 gb olmalı

Arkadaşlar sorunumu çözdüm ama halen aynı sorunu yaşayıp yüzlerce kişi bu forumda veya başka forumlarda çözüm arıyor. Ama çoğunun aklına sorunu çözdüğüm şekilde bir çözüm gelmiyor. Oyüzden bu başlığın sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sebepten bende her başlığı açana aynı cevap verip kalabalık etmiş olmam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,470
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri