Yardım Fps Yüksek Oyun Takılıyor

Apindangoye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
801
Sorun kısaca şöyle fortnitede 40-50 fps alıyorum v sync açık ama oyun takılıyor fps dronu yok ping normal mesela a ya basıyorum 2 sn sonra geliyor ve başka oyunda olmuyor v sync kapatınca zaten neredeyse göremiyorum çok kötü oluyor aynı şekilde diğer oyunlarda kapalıyken sorun yaşamıyorum sıcaklıklarım 80 i geçmiyor sorun oyundamı bendemi?
Çözümü bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun kısaca şöyle fortnitede 40-50 fps alıyorum v sync açık ama oyun takılıyor fps dronu yok ping normal mesela a ya basıyorum 2 sn sonra geliyor ve başka oyunda olmuyor v sync kapatınca zaten neredeyse göremiyorum çok kötü oluyor aynı şekilde diğer oyunlarda kapalıyken sorun yaşamıyorum sıcaklıklarım 80 i geçmiyor sorun oyundamı bendemi?
Çözümü bilen varmı?
5 gün önce hiçbir şey yoktu

Çözümü bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 gün önce hiçbir şey yoktu
5 Gün içinde oyunun aldığı güncelleme etkilemiş olabilir veya arkaplanda çalışan uygulamalar arttıysa RAM yetersiz kalıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,332
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri