FRANSA 2-0 FAS Fransa Finalde !!

vallahi fas cephede vatanı savunur gibi savunuyo bir tane atsalar daha yemezler gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka mal gibi oynuyo dediğin tam atsa 3 4 olacak yalnız :D
kanka çok kötü pozisyonlar kaçtı mbappe şut çekemedi bak kötü değiller ama gerçek fransanın çok altındalar

vallahi fas cephede vatanı savunur gibi savunuyo bir tane atsalar daha yemezler gibi

kanka çok kötü pozisyonlar kaçtı mbappe şut çekemedi bak kötü değiller ama gerçek fransanın çok altındalar
Tamamda kanka ben 4 maçtır kazanan fası göremiyorum şuan.Gerçekten garip

RÖVAŞATA DİREKTEN DÖNDÜÜÜÜ

rövaşata döndükten sonra 19 numaralı faslı sattı golü la adam izliyo

ya tamam messi kafaya koydu da fransa zor be hocam ama yine de inşallah dediğiniz gibi olur

fransa böyle devam ederse mbappe sarhoş gibi oynarsa gider
Fas ın bu maçı alma ihtimali yok benim gözümde. Messi finali kaybederse de buraya kadar gelmesi bile büyük başarı. Ama ben alacağına inanıyorum.

fas otobüsü çekti kontradan arıyor fransada 10 kişi rakip yarı sahada

mol ne ya :D

evet evet ya fas şaşırttı iyiler baya
1MOL=6,02.10 ÜZERİ 23 TANE ATOMDUR(!) NOOBMUSUN EVLADIM .d

Fas ın bu maçı alma ihtimali yok benim gözümde. Messi finali kaybederse de buraya kadar gelmesi bile büyük başarı. Ama ben alacağına inanıyorum.
Ben Ronaldo olsa onun almasını isterdim.Eee şimdi sadece messi var.Messi alsın o zaman. Gençliğimin en iyileri

BİRİ LLORİSE DUR DESİN

Ben Ronaldo olsa onun almasını isterdim.Eee şimdi sadece messi var.Messi alsın o zaman. Gençliğimin en iyileri
gerçek ronaldocu.

BİRİ LLORİSE DUR DESİN

gerçek ronaldocu.
Kanka ben hiç bir zaman o ikisini kıyaslamadım.Bu ikili gibi asla bir daha gelmeyecek.Ona üzülüyorum

Arjantin'in dünya kupasını almasını isterdim ama Fransa alır gibi..

Geri