hangi okuldasınArkadaşlar fransızcayı hiç öğrenemiyorum o yüzden zorlanıyorum paragraf yazma ödevi verdi bunu nasıl yapıcam fransızca bilen falan yardımcı olursa sevinirim
reis hangi dilleri b2 seviyesinden üstün bili,yorsunParagrafın konusu ne olacak?
İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, biraz Fransızca, biraz Almanca.reis hangi dilleri b2 seviyesinden üstün bili,yorsun
Detaylandırırsan yardımcı olurum.Hafta sonu yaptığım etkinliklerle ilgili 15 cümlelik paragraf
Oha süperİngilizce, İspanyolca, İtalyanca, biraz Fransızca, biraz Almanca.
yuh hepsini okulda vermediler herhaldeİngilizce, İspanyolca, İtalyanca, biraz Fransızca, biraz Almanca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Detaylandırırsan yardımcı olurum.
Sadece B2 İngilizce olan benİngilizce, İspanyolca, İtalyanca, biraz Fransızca, biraz Almanca.
Bilgisayar oyunu oynadım.şarkı dinledim.video izledim.dizi izledim.İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, biraz Fransızca, biraz Almanca.
Kanka B2 A2 falan neSadece B2 İngilizce olan ben
Bu arada cidden helal olsun valla. Kolay değil bu kadar dili B2 bilmek.
Yarın gel tercüman olarak işe başla.İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, biraz Fransızca, biraz Almanca.
İngilizceyi lise, üniversitede öğrendim. Almancayı lisede öğrendim ama kendimi çok geliştirmedim. Diğerlerini kendim öğrendim, iş için.yuh hepsini okulda vermediler herhalde