Neler Yeni

free pc zorlayan oyunlar

LahmatsuDcr

80+ Silver
oyun türkçe mi ? ciddiysen alıcam bu arada her yere baktım yama yok türkçe değil gibi şeyler gördüm ?
Değil de sırf türkçe değil diye alıp oynamamak olmaz bence. Ben aldım ps4'te bitirdim ikinciyi bitiriyorum.

LahmatsuDcr

80+ Silver
aga bende hastalık o türkçe değilse oynamam çıkana kadar beklerim :)
Knk kötü bir haberim var galiba yeni gelen Rockstar oyunlarının hiçbirinde Türkçe yama olmayacak. GTA 6 çıksa yama yok diye oynayamayacak mısın?

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Şu korsana destek vermeyi kesin artık! Adam korsan istemiyorum diyor. CoD Warzone var bir tek.
Knk destekle alakalı bişey değil zaten oynamak için bir ton sistem topluyorsun üstüne bide oynamak içinmi para verelim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ZULA %100 yerli milli 😎

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Evet. Vereceksin. Vermezsen kendi günahına. Bir oyuna 200tl veremiyorsan sistem toplama kardeşim.
Bütün oyunları satın alma gibi bı derdim olsaydı gidip 10 bin TL PC toplayacagima PS 4 pro alır keyfime bakardım knk

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Senin gibi para dökmeyi sevenlerin anlamayacağı türden bir kafa.
Bir de paramızı neye harcayağımıza mı karışıyorsun? Kazanıyorum, harcıyorum. 200₺ de harcıyorum, oyunlar 700₺ olacak o zaman da harcayacağım. Nasıl torrent indiririm diye düşüneceğine nasıl para kazanıyorum diye düşünsen belki hayatında ilk defa bi şey başarırsın.

Adam torrentten oyun çekiyor, arada sırada yapanlara ve cidden yeteri kadar paraları olmayanlara bi şey demiyorum ama böyle anası babası gibi savunanlar, yazık yani ne diyeyim. Annesi babasına yazık vallahi.
[/QUOTE]
Arada sırada yapan bne:

Top Bottom