Neler Yeni

free pc zorlayan oyunlar

Impe

80+ Silver
Bakalım o çok sevdiğin şirketler seni bu kadar düşünüyorlar mı? Fiyatları görünce ağlarsınız ama değil mi? Tek savunmanız da "EmeK HırSızLıĞI yAv". Kusura bakma da ben şirketlere tepkimi onların overpriced oyunlarına para vererek değil de crack yükleyerek gösteriyorum.
evet düşünüyorlar en azından pcde steam bütün firmalara oyunlarını satarken ucuz fiyat koyması için öneride bulunuyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Impe

80+ Silver
Bir de paramızı neye harcayağımıza mı karışıyorsun? Kazanıyorum, harcıyorum. 200₺ de harcıyorum, oyunlar 700₺ olacak o zaman da harcayacağım. Nasıl torrent indiririm diye düşüneceğine nasıl para kazanıyorum diye düşünsen belki hayatında ilk defa bi şey başarırsın.

Adam torrentten oyun çekiyor, arada sırada yapanlara ve cidden yeteri kadar paraları olmayanlara bi şey demiyorum ama böyle anası babası gibi savunanlar, yazık yani ne diyeyim. Annesi babasına yazık vallahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeteri kadar açık ve net sanırım. Bu adam bile bunu söylüyorsa...
[/QUOTE]
bak şimdi bu fiyatlar ps4 ve ps5 oyunlarına gelen zam için(easter gamerstvnin dediği fiyat) pcde hala ucuz 200 taş çatlasın 300 lira ikinci olarak korsan indirmek bir yerden sonra pcni yemeye başlar virüs riski var üçüncü herif sen korsan kullan diye yapmıyor kul hakkı diye bir şey var dörttt indirimleri bekle veya epicte ücretsiz oyun veriyorlar gtayı bile verdi herifler veya epicte kupon +indirim oyunlar 30veya 40 liraya kadar düşüyor ama isteyene senin gibi insanların rızkını hiçe sayarak APi KoRsaN Ya GİBİ düşünürsen tabi oyun bulamassın o yüzden tek dediğim sen bir hırsızsın sanal hırsız denemek için bende kullanıyorum ama deniyorum 3veya 4 saat beğenmessem siliyorum beğenirsem yine siliyorum ama indirimlerden alıyorum veya doom eternal 200tl ama xbox gamepasse gelicek ordan indiririm 6 liraya bir aya oynar bitiririm sewn aramak istemeyip kendini özel ırk zannediyorsun senin Allah belanı versin

T.P.G.

80+ Titanium
Bakalım o çok sevdiğin şirketler seni bu kadar düşünüyorlar mı? Fiyatları görünce ağlarsınız ama değil mi? Tek savunmanız da "EmeK HırSızLıĞI yAv". Kusura bakma da ben şirketlere tepkimi onların overpriced oyunlarına para vererek değil de crack yükleyerek gösteriyorum.
Elin şirketlerinden neler neler alıp elini öpüyorsun sonra torrent indiyorsun ne zekisin la. Oyuna 400tl vericem diyen yok zaten indirim ve kuponlarla yarı fiyatına geliyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Oyun 55-60 birim paraya satılıyor.
Yani "pahalı" olan oyun değil, 3-4 saat çalışarak rahatlıkla alabileceğin seviyede.
Savunma olması için paylaştığın Easter GamersTv videosunda da Mete'nin tepkisi firmalara değil, direkt olarak hükümete ve ekonomiye.
10 Ekim'e kadar uzaklaştırıldın. Korsan oyun oynayacak çok fazla zamanın var.
Screenshot_36.png

T.P.G.

80+ Titanium
Senin için büyük bir para değilse ama genede önemsemiyorsan öpülmeyi bu benim sorunum değil o zaman bencil bir zavallının tekisin :D. Bir tane daha zenginliğiyle övünen züppenin teki daha merak ediyorum acaba ne zaman soyunuz tükenecek :). Ha bu arada bu kadar zenginsin ama yapabildiğin tek şey 1 TL bile etmeyen scratch'ten çıkma bir oyun mu? Sanırım hayattaki tek başarın bu :D. Yazık haline acıdım doğrusu daha 10 kişiyi geçtim 5 kişi bile incelememiş SADFKLNÖDSAKLHGDFS. Çıldırıcam ya ne boş insanlarla uğraşıyoruz.
Bu devlette 18 yıldır öpülüyoruz şu zamana kadar milyon TL'lik öpüldük hala 300 400tl öpülmekten bahsediyorsun. Paran yoksa sus, millete karışma. Herkes fakir değil, herkes zenginde değil. Kiminin bir oyuna 1000tl bile vermeye parası vardır kiminin 5tl bile yoktur. Senden tek isteğim sağda solda korsanı övmeyi bırakman.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Oyun 55-60 birim paraya satılıyor.
Yani "pahalı" olan oyun değil, 3-4 saat çalışarak rahatlıkla alabileceğin seviyede.
Savunma olması için paylaştığın Easter GamersTv videosunda da Mete'nin tepkisi firmalara değil, direkt olarak hükümete ve ekonomiye.
10 Ekim'e kadar uzaklaştırıldın. Korsan oyun oynayacak çok fazla zamanın var.
Alıntıyı görüntüle
kral be lafı sokup gitti

LahmatsuDcr

80+ Silver
Tamam kanka sen bir oyuna 400 TL vermeye alıştıysan benim için sorun yok. Ben kendimi elin yabancı şirketine öptürmeye meraklı değilim. :)
Aga burada korsana destek yok diye bağıranların %90'ı korsan dizi, film izliyor.

DeoNade

80+ Bronze
Ya kardeş sen sakat mısın? Elin yabancı firmasına 400₺ veremiyorsun ama elin yabancı firmasına 5.000₺ ye sistem diziyorsun, 4.000₺ ye telefon alıyorsun, 1.000₺ ye monitör koyuyorsun. Boş yapma be. Bi de 400₺ yi bırak RDR 2 yi 200₺ ye alabiliyorsun, üstüne bi de Türkçe oyun api ühü diye ağlarsın.

Bunlar sakat sakat vallahi artık ben başka bi neden bulamadım yani ya sakat ya da sakat.
oyun türkçe mi ? ciddiysen alıcam bu arada her yere baktım yama yok türkçe değil gibi şeyler gördüm ?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
shadow of the tomb raider trial
tv ye bağlayıp 4k ultra test yaptım kapat diye ağladı ekran kartı (coil whine yapıyo üzülünce)

Top Bottom