Neler Yeni

free pc zorlayan oyunlar

T.P.G.

80+ Titanium
Uygunsuz davranış
Bütün oyunları satın alma gibi bı derdim olsaydı gidip 10 bin TL PC toplayacagima PS 4 pro alır keyfime bakardım knk
Bütün oyubları satın al mı dedik oynayacaklarını al. Srnin gibi yobaz veletlerle uğraşmak istemiyorum o zaman git PS4 Pro al kalan parayla da oyun al keyfine bak ben ne yapayım

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Bütün oyubları satın al mı dedik oynayacaklarını al. Srnin gibi yobaz veletlerle uğraşmak istemiyorum o zaman git PS4 Pro al kalan parayla da oyun al keyfine bak ben ne yapayım
Üslubune dikkat et burası hakaret etme yeri değil insanlar birbirinden fikir alması için yapılmış bı forum herkes istediğini yapar derdine sen düşme

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Korsan oynamayın diyen kişinin hayatı yüzde yüz etik geçmesi lazım. telefonun da mp3 varsa boş konuşuyorsun

T.P.G.

80+ Titanium
Üslubune dikkat et burası hakaret etme yeri değil insanlar birbirinden fikir alması için yapılmış bı forum herkes istediğini yapar derdine sen düşme
Hakaret etmiyorum olduğun sey bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan oynamayın diyen kişinin hayatı yüzde yüz etik geçmesi lazım. telefonun da mp3 varsa boş konuşuyorsun
Spotify premium :)

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Hakaret etmiyorum olduğun sey bu.

Spotify premium :)
Biz senin gibi para içinde yuzmuyoruz kardeş aldığımız herşeyin noktası noktasına hesab ediyoruz fakirlik böyle bişey bilmiyorsan

T.P.G.

80+ Titanium
Biz senin gibi para içinde yuzmuyoruz kardeş aldığımız herşeyin noktası noktasına hesab ediyoruz fakirlik böyle bişey bilmiyorsan
Aynen para havuzum var benim

Madem fakirsin nasıl 10K ya pc alıyorsun?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1- Üyelerin ekonomik durumları ile ilgili yorum yapmayın.
2- Üyelere karşı kullandığınız kelimelere ve anlamlarına dikkat edin.

Alacağın 1 puanlık uyarı sistem tarafından otomatik olarak 1 ay uzaklaştırma almana sebep olacak, bunu biliyor musun?
Screenshot_38.png

T.P.G.

80+ Titanium
1- Üyelerin ekonomik durumları ile ilgili yorum yapmayın.
2- Üyelere karşı kullandığınız kelimelere ve anlamlarına dikkat edin.

Alacağın 1 puanlık uyarı sistem tarafından otomatik olarak 1 ay uzaklaştırma almana sebep olacak, bunu biliyor musun?
Alıntıyı görüntüle
1. Si saçma. Kurallarda böyle bir sey yok. Ki zaten öyle bir amacım yok. İkincisi tamam.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1. Si saçma. Kurallarda böyle bir sey yok. Ki zaten öyle bir amacım yok. İkincisi tamam.
Kurallara "Üyelerin ekonomik durumları ile ilgili yorum yapmayın." maddesinin yazılması daha saçma olurdu.

T.P.G.

80+ Titanium
Kurallara "Üyelerin ekonomik durumları ile ilgili yorum yapmayın." maddesinin yazılması daha saçma olurdu.
O zaman böyle bir sebepten uyarı atma hakkınız yok demektir. Halaret veya küfürde etmedim, yani bu sebeple uyarı atamazsınız.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
RDR2 crack

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O zaman böyle bir sebepten uyarı atma hakkınız yok demektir. Halaret veya küfürde etmedim, yani bu sebeple uyarı atamazsınız.
Benim demek istediğim bunu yazmaya gerek yok, zaten yapmamanız gerekiyor.
Yani yapmamanız için illa forum içerisine madde olarak yazmamıza gerek yok.
Ayrıca üyeye yoktan sebeple "yobaz velet" demen ve ardından da üyenin seni uyarmasına rağmen "hakaret değil, zaten öylesin" diye üstelemen net uyarı sebebi. Ama alacağın uyarı uzaklaştırılmana sebep olacağı için Mehmet'e yönlendirdim raporu, o çevrimiçi olunca ilgilenecektir.

T.P.G.

80+ Titanium
Benim demek istediğim bunu yazmaya gerek yok, zaten yapmamanız gerekiyor.
Yani yapmamanız için illa forum içerisine madde olarak yazmamıza gerek yok.
Ayrıca üyeye yoktan sebeple "yobaz velet" demen ve ardından da üyenin seni uyarmasına rağmen "hakaret değil, zaten öylesin" diye üstelemen net uyarı sebebi. Ama alacağın uyarı uzaklaştırılmana sebep olacağı için Mehmet'e yönlendirdim raporu, o çevrimiçi olunca ilgilenecektir.
Tamamdır demekki 1 ay değişijlik niyetine gidiyoruz kolay gelsin.

Top Bottom