Freedos bir laptop aldım ve WİN10 yükledim WIN11 nasıl geçebilirim ?

yrdmpls

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar selam bir casper x600 aldım ofis için ve freedos geldi ben windows 11 sevmem kendi masaüstüm hala 10 dur fakat laptopun çoğu driver ı eksik yüklemek istediğimde ise sebebi win 10 olmasından kaynaklı çünkü casper win 10 için herhangi bir driver yayınlamamış :) herneyse rufus ile flash bellek üzerinden yapmıştım 10 kurulumunu kurulum olmasına rağmen yine flashbelleğiime windows 11 atıp yine bios üzerinden kurulu iken win 11 atmak mı daha mantıklı yoksa yükseltme dosyasını bulup yine rufus üzerinden yükseltmek mi mantıklı olan ? Zira bilgisayar 30 dakikadır açık çokta elzem bir şey yok boş biraz hızlı cevap verebilirseniz sevinirim

w10 dan 11 e geçersen w10 artıkları kalır. Bence direkt w11 kur.

Yükseltme yapmak istersen update gir. Orada w11 e yükseltin seçeneği çıkar.

w11 sürücüleri w10na destekler ama atık kalacak temiz yükle bida

w11 sürücüleri w10na destekler ama atık kalacak temiz yükle bida
yani tavsiye üzerine flasha win 11 atıyorum rufus ile ayarlayıp laptopta yine bioya girip 0 dan win 11 kuruyorum fakat içerisinde win 10 kurulu onu nasıl temizleyeceğiz yoksa rufus halledecik mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

w10 dan 11 e geçersen w10 artıkları kalır. Bence direkt w11 kur.

Yükseltme yapmak istersen update gir. Orada w11 e yükseltin seçeneği çıkar.
yani tavsiye üzerine flasha win 11 atıyorum rufus ile ayarlayıp laptopta yine bioya girip 0 dan win 11 kuruyorum fakat içerisinde win 10 kurulu onu nasıl temizleyeceğiz yoksa rufus halledecik mi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüklü olan ssd bul onu formatla ve w11 kur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri