Freedos Kurulu Laptop

Oguzd45

80+
Reaksiyon skoru
33
Herkese merhaba freedos bir laptop alsam ör monster serisi programlamadan neredeyse hiç anlamıyorum Windows 10 işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcı yüklermi?

Herkese merhaba freedos bir laptop alsam ör monster serisi programlamadan neredeyse hiç anlamıyorum Windows 10 işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcı yüklermi?
Sen bile yüklersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarcılarda yükler fakat kendinde kolayca yükleyebilirsin

Bilgisayarcıya götürmene gerek yok. İnternette bununla ilgili bir çok içerik var. Sadece bir tane flash belleğiniz olması yeterli (8-16gb)

8 GB USB takıp Windows sitesinden windowsu indiriyorsun boot menüsünden birkaç ayar yapınca yüklemeye başlıyorsun gayet basit videolara bak 15 dk lık iş.

Kendin bile yapabilirsin çok kolay bunun için sana lazım olan tek şey 8 gb usb bide internet. Yaparım dersen videosunuda atarım

Sen al laptopunu yapamayacağın bir şey değil windows yüklemek, arkadaşların anlattığı şekilde gayet basit bir işlem. Yanlış yapılacak, korkulacak bir şey yok. Bilgisayarcının yapmasından daha güvenli kendi yaptığın. Takıldığın yer olursa hangi foruma yazsan yardımcı olunur.

Peki bir süre sonra güncelleme ve Windows kullanımında bir sıkıntı yaşanır mı?

Çoğu kişi bu şekilde kullanıyor. Hiç sıkıntı yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,549
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri