Sen bile yüklersinHerkese merhaba freedos bir laptop alsam ör monster serisi programlamadan neredeyse hiç anlamıyorum Windows 10 işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcı yüklermi?
Bilgisayarcılarda yükler fakat kendinde kolayca yükleyebilirsinHerkese merhaba freedos bir laptop alsam ör monster serisi programlamadan neredeyse hiç anlamıyorum Windows 10 işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcı yüklermi?
Bilgisayarcıya götürmene gerek yok. İnternette bununla ilgili bir çok içerik var. Sadece bir tane flash belleğiniz olması yeterli (8-16gb)Herkese merhaba freedos bir laptop alsam ör monster serisi programlamadan neredeyse hiç anlamıyorum Windows 10 işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcı yüklermi?
Kendin bile yapabilirsin çok kolay bunun için sana lazım olan tek şey 8 gb usb bide internet. Yaparım dersen videosunuda atarımHerkese merhaba freedos bir laptop alsam ör monster serisi programlamadan neredeyse hiç anlamıyorum Windows 10 işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcı yüklermi?