PRO yükleyince windows update den bazı özelliklerin yüklenmediğini söyleyenler var ondan açtım konuyu acaba öyle mi.Pro olan standart bir ev kullanıcısının kullanmayacağı özelliklerin eklenmesi dışında bir şeyi değiştirmiyor.
Bahsettiğin konu hakkında bilgi sahibi değilim fakat öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.PRO yükleyince windows update den bazı özelliklerin yüklenmediğini söyleyenler var ondan açtım konuyu acaba öyle mi.
Peki bu windowsu yükledikten sonra driver ve chipsetleri windows update ile otomatik kuruyor mu yoksa kendim mi yüklemem gerekiyor internet sitesindenBahsettiğin konu hakkında bilgi sahibi değilim fakat öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Windows Update üzerinden tüm sürücü güncellemelerini alabilirsin. Windows Update genellikle ekran kartı sürücüsünü eski sürüm kurduğundan dolayı ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden indirin.Peki bu windowsu yükledikten sonra driver ve chipsetleri windows update ile otomatik kuruyor mu yoksa kendim mi yüklemem gerekiyor internet sitesinden
Anladım teşekkürler .Windows Update üzerinden tüm sürücü güncellemelerini alabilirsin. Windows Update genellikle ekran kartı sürücüsünü eski sürüm kurduğundan dolayı ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden indirin.
Ssd ye yüklücem de orda seçerken ssd olduğunu nasıl anlıcam ?Pro gerek yok home yükleyin
Zaten windows kurarken sana gösteriyor diskleri. Ssdnin adını illaki farklı bir şey koymuşsunuzdur. Windowsu kuracaginiz disk olarak onu secin. Nasil windows kuracağinizi bilmiyorsaniz youtubdan arayabilirsinizSsd ye yüklücem de orda seçerken ssd olduğunu nasıl anlıcam ?
Evet onu flash bellekten kurucam da freedos olarak gelecek karşıma ne diye çıkacak bilmiyorum.Zaten windows kurarken sana gösteriyor diskleri. Ssdnin adını illaki farklı bir şey koymuşsunuzdur. Windowsu kuracaginiz disk olarak onu secin. Nasil windows kuracağinizi bilmiyorsaniz youtubdan arayabilirsiniz