Neler Yeni

Yardım Freedos leptopa windows10 pro mu windows10 home mi?

Akiran

80+ Silver
Pro olan standart bir ev kullanıcısının kullanmayacağı özelliklerin eklenmesi dışında bir şeyi değiştirmiyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Çok da fark etmez. Kafana ne eserse kur.

penwis12

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro olan standart bir ev kullanıcısının kullanmayacağı özelliklerin eklenmesi dışında bir şeyi değiştirmiyor.
PRO yükleyince windows update den bazı özelliklerin yüklenmediğini söyleyenler var ondan açtım konuyu acaba öyle mi.

penwis12

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğin konu hakkında bilgi sahibi değilim fakat öyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Peki bu windowsu yükledikten sonra driver ve chipsetleri windows update ile otomatik kuruyor mu yoksa kendim mi yüklemem gerekiyor internet sitesinden

Akiran

80+ Silver
Peki bu windowsu yükledikten sonra driver ve chipsetleri windows update ile otomatik kuruyor mu yoksa kendim mi yüklemem gerekiyor internet sitesinden
Windows Update üzerinden tüm sürücü güncellemelerini alabilirsin. Windows Update genellikle ekran kartı sürücüsünü eski sürüm kurduğundan dolayı ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden indirin.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Pro gerek yok home yükleyin

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Ssd ye yüklücem de orda seçerken ssd olduğunu nasıl anlıcam ?
Zaten windows kurarken sana gösteriyor diskleri. Ssdnin adını illaki farklı bir şey koymuşsunuzdur. Windowsu kuracaginiz disk olarak onu secin. Nasil windows kuracağinizi bilmiyorsaniz youtubdan arayabilirsiniz

penwis12

80+
Zaten windows kurarken sana gösteriyor diskleri. Ssdnin adını illaki farklı bir şey koymuşsunuzdur. Windowsu kuracaginiz disk olarak onu secin. Nasil windows kuracağinizi bilmiyorsaniz youtubdan arayabilirsiniz
Evet onu flash bellekten kurucam da freedos olarak gelecek karşıma ne diye çıkacak bilmiyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Eğer bilgisayarla içli dışlıysan ve oyun oynayacak isen PRO versiyonunu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,514
Üyeler
166,222
Son üye
Mami.m
Top Bottom