Neler Yeni

freedos pcye klavyesiz windows 10 kurma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda yıldırım
arkadaşlar klavye siparişi verdim ayın 5inde 7 sine gelecek dedi kayseriye 7sinde geldi tamam bugün gelmez boş ver dedim ondan sonraki gün dağıtıma çıktı gelmedi bugün dağıtıma çıktı gelmedi yarın zaten çalışmıyorlar pazartesi getireceklerinden de şüpheliyim :) pazartesi olsun arayacağım pc öyle boşta duruyor acaba klavyesiz windows 10 kurabilir miyim?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar klavye siparişi verdim ayın 5inde 7 sine gelecek dedi kayseriye 7sinde geldi tamam bugün gelmez boş ver dedim ondan sonraki gün dağıtıma çıktı gelmedi bugün dağıtıma çıktı gelmedi yarın zaten çalışmıyorlar pazartesi getireceklerinden de şüpheliyim :) pazartesi olsun arayacağım PC öyle boşta duruyor acaba klavyesiz windows 10 kurabilir miyim?
Boot ekranından usbyi seçmek için ve pc ye isim vermek için klavye gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
arkadaşlar klavye siparişi verdim ayın 5inde 7 sine gelecek dedi kayseriye 7sinde geldi tamam bugün gelmez boş ver dedim ondan sonraki gün dağıtıma çıktı gelmedi bugün dağıtıma çıktı gelmedi yarın zaten çalışmıyorlar pazartesi getireceklerinden de şüpheliyim :) pazartesi olsun arayacağım PC öyle boşta duruyor acaba klavyesiz windows 10 kurabilir miyim?
Hocam mesele bilgisayarı boot edebilmekte. Klavye olmadığı için boot menüsüne ya da biosa girmeniz zor. Başlangıç diskini boot ettikten sonra kurulum için klavyeye zaten çok da ihtiyacınız kalmıyor ama boot işlemi nasıl olacak bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,067
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom