Freelance çalışmak istiyorum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,759
Pek bir uzmanlığım yok, sadece zaman öldürmek istiyorum. Neler yapmalıyım hangi sitelere girmeliyim ya da ne kadar kazanabilirim? Sizce Freelance çalışmak mantıklı mı?

Freelance ne usta?:D
(!) İroni olduğunu anlamayanlar için koydum.

Pek bir uzmanlığım yok, sadece zaman öldürmek istiyorum. Neler yapmalıyım hangi sitelere girmeliyim ya da ne kadar kazanabilirim? Sizce Freelance çalışmak mantıklı mı?
Site olarak:
fiverr
upwork
indeed
flexjobs
öneririm.

Peki kazancım ne olur? Siz bu konu ile ilgileniyor musunuz? Değer mi sizce zaman ayırmaya?
knk ne yapacağına bağlı ne kadar kazanacağın ilk aylarda fazla kazanmazsın insanların iyi yorumları arttıkça müşteride artar doğal olarak kazancında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yabancı sitelerde yaparsan değer bence.
türk sitelerinde pek hayır yok en azından bana hayrı dokunmadı

knk ne yapacağına bağlı ne kadar kazanacağın ilk aylarda fazla kazanmazsın insanların iyi yorumları arttıkça müşteride artar doğal olarak kazancında
Pek bir bilgim yok bu işler hakkında hızlı öğrenebilir miyim?

Peki kazancım ne olur? Siz bu konu ile ilgileniyor musunuz? Değer mi sizce zaman ayırmaya?
ilk başlarda kazancınız aşırı az olucak belkide 100tl lik iş yapıcaksınız ama bunu 10 TL'ye satacaksınız tanındıkça daha iyi getirisi olur babam 2. iş olarak fiverr da başkları için mobil uygulama yapıyordu ama bıraktı çünkü 200 dolara yapıyorsun 3-4 hafta uğraşıyorsun 6 ayda kazan 1300 dolar oluyor ama şirketlere satınca ortalama 9-12 ayda yapılan mobil uygulama 60 bin lirayı buluyor bunu ekiple paylaşınca freelancer dan daha faydalı olur yani öbür dallarda da bu iş böyle midir bilmiyorum

O sana bağlı kapasiten iyi ise hızlı alışırsın. Ne yapmayı düşünüyorsun iş olarak ?
Video düzenleyebilirim ama pek profesyonel değilim sence neye başlayabilirim?

neyde bilgin varsa veya hangi işi iyi yapacağını düşünüyorsan
Yazarlık ve Video düzenlemeyi yapabileceğimi düşünüyorum. Fiverr'a bir göz atayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,249
Üyeler
197,413
Son üye
Kerem746
Geri