Freelance ne kadar süre sonra para kazanmaya başlarım

Samaeldrazi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,540
Yapacağım iş oldukça popüler 500 tane 800 tane 1000den fazla sipariş alan var ve yapılan konuda çok bilgiliyim ne kadar süre sonra para kazanabilirim 10 dolara yapacağım

1629499897213.png

Bilemezsin yarın da para kazanmaya baslayabilirsin, 1 ay boyunca hiç satışta yapamayabilirsin.

sadece yabancı sitelerde verme ilan bence bionluk falan da ekle artı olarak para kazanmaya 1 aya başlıyorsun ama cok az iş yapıyorsun

sadece yabancı sitelerde verme ilan bence bionluk falan da ekle artı olarak para kazanmaya 1 aya başlıyorsun ama cok az iş yapıyorsun
her siteden yaparsam işim çok zorlaşıcak ordaki siparişi kontrol et yetiştir hangisini önce yapıcam.Fakat aklımdaki tek soru hangi ödeme yöntemlerini kullanmalıyım globalde

Yapacağım iş oldukça popüler 500 tane 800 tane 1000den fazla sipariş alan var ve yapılan konuda çok bilgiliyim ne kadar süre sonra para kazanabilirim 10 dolara yapacağım
Ben 3 ay yaptım 800tl kazandım

Discord sunucusu yapacağım ve logo yapacağım
Discord sunucu işi tutar mı bilmiyorum ama ilan açarsanız cüzii bir fiyat vermenizi öneririm; fiverr da 3-5$ kadar, bionluk da 5-10 tl kadar fiyatlara ilan açabilirsiniz.

Genelde freelance çalışmaya başlayanlara t-shirt tasarım kategorisini öneriyorum.
İsterseniz t-shirt tasarımını araştırabilirsiniz.

Discord sunucu işi tutar mı bilmiyorum ama ilan açarsanız cüzii bir fiyat vermenizi öneririm; fiverr da 3-5$ kadar, bionluk da 5-10 TL kadar fiyatlara ilan açabilirsiniz.

Genelde freelance çalışmaya başlayanlara t-shirt tasarım kategorisini öneriyorum.
İsterseniz t-shirt tasarımını araştırabilirsiniz.
Drop shipping araştırıcam discord sunucu işi baya satış yapıyor fiverrda logo tasarımı yapıcam

Geri