Freesync - Gsync olayına takmış durumdayım

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhabalar bir pc alacağım ve bu olaya fena halde takmış durumdayım. Rtx ekran kartı istiyorum ama Gsync monitörler aşırı pahalı.
Amd ekran kartı takıp ucuz Freesync teknolojisinsen yararlanmayı da düşünüyorum ama aşşşşşırı kararsızım görüşleriniz neler?

Merhabalar bir PC alacağım ve bu olaya fena halde takmış durumdayım. Rtx ekran kartı istiyorum ama Gsync monitörler aşırı pahalı.
AMD ekran kartı takıp ucuz Freesync teknolojisinsen yararlanmayı da düşünüyorum ama aşşşşşırı kararsızım görüşleriniz neler?
Dostum, freesync olan monitörlerin neredeyse hepsinde G-Sycn açabilirsin. Bu kadar kafaya taktığın bi olayda bunu bilmiyor musun?

çok kafaya takma delirirsin, al istediğin monitörü keyfine bak

Merhabalar bir PC alacağım ve bu olaya fena halde takmış durumdayım. Rtx ekran kartı istiyorum ama Gsync monitörler aşırı pahalı.
AMD ekran kartı takıp ucuz Freesync teknolojisinsen yararlanmayı da düşünüyorum ama aşşşşşırı kararsızım görüşleriniz neler?
Yeni bir monitör alacak isen yüksek ihtimal G-sync sorunsuz kullanırsın.

Dostum, freesync olan monitörlerin neredeyse hepsinde G-Sycn açabilirsin. Bu kadar kafaya taktığın bi olayda bunu bilmiyor musun?
Yani şöyle monitörlerin özelliklerine adamlar Gsync diye belirtmiyor 2 bin liraya kadar hiç bir monitörde o ibareyi göremedim

Attığın linkte fiyat gözükmüyor. Hepsiburada.com da fiyatı 3300 TL
Freesync olan monitörlerin neredeyse hepsinde zaten G-Sycn açabiliyorsun, sırf G-Sync yazacak diye ekstra para ödemene gerek yok. Monitörün resmi sayfasına git ve adaptive sync destekliyor mu bak bu kadar bütün olay.

Freesync olan monitörlerin neredeyse hepsinde zaten G-Sycn açabiliyorsun, sırf G-Sync yazacak diye ekstra para ödemene gerek yok. Monitörün resmi sayfasına git ve adaptive sync destekliyor mu bak bu kadar bütün olay.
Vay be. Gerçekten bilmiyodum üstümden nasıl bi yük aldın bilemezsin.. Çok teşekkür ederim

Gözünü seveyim kaç kişi G-Sync kullanıyor, bunlar pazarlama taktiği, doğru G-Sync fena teknoloji değil ama çok da gerekli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,275
Üyeler
189,587
Son üye
yagix40
Geri