Herhangi bir problem olmaz.Şimdi ben bilgisayar toplicam ve monitör alcam bilgisayarinda Nvidia 2080super var ve monitörde g sycn özelliği yok monitöru degistirmelimiyim yoksa bı problem olmazmi
Şimdi ben bilgisayar toplicam ve monitör alcam bilgisayarinda Nvidia 2080super var ve monitörde g sycn özelliği yok monitöru degistirmelimiyim yoksa bı problem olmazmi
Bir problem olmaz belki monitör destekleyede bilir ama RTX 2080 için en az 2K çözünürlüklü monitör almalısın. 1080p'de darboğaz yersin.
[/QUOt
Bir problem olmaz belki monitör destekleyede bilir ama RTX 2080 için en az 2K çözünürlüklü monitör almalısın. 1080p'de darboğaz yersin.
2080 super yine dar.bogaz.yermiyim
desteklerse genede yermiyim
Evet olur. RTX 2080 super çok güçlü ekran kartı, güçlü bir işlemci ile kullanırsan belki olmaz ama yine de 2K monitörle alıp kullan.
işlemcim 3700x kurtarırmı
Kurtaracak sanırım. Yoıtube'da birkaç video izledim %95'in altına inmiyor 1080p'de GPU. Yetiyor görünüyor 1080p'de.