bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
d segmenti ne kral superb mi aliyozFrisby üretiyormuş ve d segmenti diye geçiyor
d segmenti ne kral superb mi aliyozFrisby üretiyormuş ve d segmenti diye geçiyor
Psu ların da tier ları var hocam listeyi görmüştüm forumda bi kaç yerded segmenti ne kral superb mi aliyoz
biliyom hocam ya sakasina dedim :dPsu ların da tier ları var hocam listeyi görmüştüm forumda bi kaç yerde
Valla neyse ne. Daha 1.5 yılda böyle yapan bir güç kaynağını ben daha da kullanmayı düşünmüyorum.Coil whine veya fan ile alakalı bir problem olabilir. Güç kaynakları bir çoğu normal şartlar altında düzgün güç verir. Sadece kendi değeri kadar güç veremeyebilir o kadar.
Özellikle üst düzey bir sistem olsa bir elektrik kesintisine veda edilir güzelim parçalara.Öncelikle bu yazı bir öneri yazısıdır. Dediğimi isteyen yapar, isteyen yapmaz.
Öncelikle ben bu güç kaynağını 650W olduğu ve ucuz olduğu için almıştım. İnternette bu markayla ilgili epey olumsuz yorum vardı ama ben bunun marka fanboyluğu olduğunu ve abartılacak bir şey olmadığını düşünmüştüm.
Bu güç kaynağını aldım, aradan 3-4 ay geçti. Bilgisayarı ilk açışımda hayli ses çıkarmaya başladı. Ama ben bunu fazla umursamadım. Ben bunu bilgisayarın soğuk bir odada olmasına bağladım. Çünkü eski, külüstür bilgisayarım da kışın ilk açılırken birazcık ses yapıyordu. Ama durumun böyle olmadığını bu hafta anladım. Çünkü havalar artık ısındı. Buna rağmen bilgisayarı ilk açışımda ilk önce iğrenç ve sağır edici bir ses, ardından da yine bir o kadar iğrenç ve rahatsız edici bir ses ile karşılaştım ve hala da karşılaşıyorum. Hele bir de oyun açayım, siz bir de o zaman duyun. İşin üzücü kısmı, ben bu sistemi alalı daha iki yıl bile olmadı. İki yıl dolmadan böyle yapan bir güç kaynağı, ileriki senelerde başıma nasıl sorunlar açar bir de siz düşünün. Kısacası, bu markadan bir güç kaynağı alacaksanız iki kere düşünün. Ben bunu bilirim ve söylerim. Herkese iyi forumlar.
Her türlü güç kaynağı için durum öyle. Eğer sistem kesintileri yada voltaj dalgalanmaları çoksa UPS şart.Özellikle üst düzey bir sistem olsa bir elektrik kesintisine veda edilir güzelim parçalara.
mazot bitmiş abi depoyu bi fulle istersenÖncelikle bu yazı bir öneri yazısıdır. Dediğimi isteyen yapar, isteyen yapmaz.
Öncelikle ben bu güç kaynağını 650W olduğu ve ucuz olduğu için almıştım. İnternette bu markayla ilgili epey olumsuz yorum vardı ama ben bunun marka fanboyluğu olduğunu ve abartılacak bir şey olmadığını düşünmüştüm.
Bu güç kaynağını aldım, aradan 3-4 ay geçti. Bilgisayarı ilk açışımda hayli ses çıkarmaya başladı. Ama ben bunu fazla umursamadım. Ben bunu bilgisayarın soğuk bir odada olmasına bağladım. Çünkü eski, külüstür bilgisayarım da kışın ilk açılırken birazcık ses yapıyordu. Ama durumun böyle olmadığını bu hafta anladım. Çünkü havalar artık ısındı. Buna rağmen bilgisayarı ilk açışımda ilk önce iğrenç ve sağır edici bir ses, ardından da yine bir o kadar iğrenç ve rahatsız edici bir ses ile karşılaştım ve hala da karşılaşıyorum. Hele bir de oyun açayım, siz bir de o zaman duyun. İşin üzücü kısmı, ben bu sistemi alalı daha iki yıl bile olmadı. İki yıl dolmadan böyle yapan bir güç kaynağı, ileriki senelerde başıma nasıl sorunlar açar bir de siz düşünün. Kısacası, bu markadan bir güç kaynağı alacaksanız iki kere düşünün. Ben bunu bilirim ve söylerim. Herkese iyi forumlar.
Sesi dinlemek isteyenler için video çekip yükledim:
benimde aynı şekildeydi vatana gittim durumu söyledim ve fanının yağı azaldığı için olduğunu veAynı güç kaynağını bende kullanıyorum. Fan takılma gibi ses geliyor bende. Kasayı biraz sallayınca geçiyor
Hocam ister fandan, isterse yağdan, isterse başka bir zımbırtıdan olsun. 1.5 yıllık bir güç kaynağının böyle yapması normal bir şey mi? Ki ayriyeten ben bu güç kaynağını daha önce de garantiye vermiştim zaten açılırken ses çıkarıyor diye. Bu ses kadar kötü değildi ama yine de rahatsız ediyordu. Garantiden geldiğinde aynı ses yine vardı ama ben bunu bizim odanın soğukluğuna bağlamıştım ve fazla umursamamıştımbenimde aynı şekildeydi vatana gittim durumu söyledim ve fanının yağı azaldığı için olduğunu ve
kendisi orada yapamayacağını söyledi. Ben eve geldiğimde söktüm fanı vs.
Baya bi toz tutmuş ve yağı bitmiş
Wd 40 sıktım biraz yağın fazlalığını aldım
Şuan o ses yok ilk aldığım gibi
Ama mecbur kalmasam almazdım malesef hazır sistemle berabaer verdiler
Senin yaptığın çözüm bana tüplü televizyonu yumrukla çalıştırma fikrini getirdi eskilerdenAynı güç kaynağını bende kullanıyorum. Fan takılma gibi ses geliyor bende. Kasayı biraz sallayınca geçiyor