Neler Yeni

Çözüldü✓ Frisby PSU Almayın Aldırmayın! (Çıkan Ses PSU'nun Tozlanmasındanmış.)

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
birisinin imzada yazıyordu patladı patlıcak diye kimdi o :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@cfranko 😂😂
Gerçi sen benim haklı olduğumu söylemiştin ama neyse.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

theali

80+ Bronze
Öncelikle bu yazı bir öneri yazısıdır. Dediğimi isteyen yapar, isteyen yapmaz.
Öncelikle ben bu güç kaynağını 650W olduğu ve ucuz olduğu için almıştım. İnternette bu markayla ilgili epey olumsuz yorum vardı ama ben bunun marka fanboyluğu olduğunu ve abartılacak bir şey olmadığını düşünmüştüm.
Bu güç kaynağını aldım, aradan 3-4 ay geçti. Bilgisayarı ilk açışımda hayli ses çıkarmaya başladı. Ama ben bunu fazla umursamadım. Ben bunu bilgisayarın soğuk bir odada olmasına bağladım. Çünkü eski, külüstür bilgisayarım da kışın ilk açılırken birazcık ses yapıyordu. Ama durumun böyle olmadığını bu hafta anladım. Çünkü havalar artık ısındı. Buna rağmen bilgisayarı ilk açışımda ilk önce iğrenç ve sağır edici bir ses, ardından da yine bir o kadar iğrenç ve rahatsız edici bir ses ile karşılaştım ve hala da karşılaşıyorum. Hele bir de oyun açayım, siz bir de o zaman duyun. İşin üzücü kısmı, ben bu sistemi alalı daha iki yıl bile olmadı. İki yıl dolmadan böyle yapan bir güç kaynağı, ileriki senelerde başıma nasıl sorunlar açar bir de siz düşünün. Kısacası, bu markadan bir güç kaynağı alacaksanız iki kere düşünün. Ben bunu bilirim ve söylerim. Herkese iyi forumlar.
Bendede 600W modeli var 1 yıldır kullanıyorum ve memnun değilim. Önceden ses çıkarıyordu falan sonra bi ara yük bindiğinde fln PC kapanıyordu
şimdilik o sorunu çözdüm ama Frisby PSU sakın almayın aldırtmayın. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

birisinin imzada yazıyordu patladı patlıcak diye kimdi o :D
ben :D

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Öncelikle bu yazı bir öneri yazısıdır. Dediğimi isteyen yapar, isteyen yapmaz.
Öncelikle ben bu güç kaynağını 650W olduğu ve ucuz olduğu için almıştım. İnternette bu markayla ilgili epey olumsuz yorum vardı ama ben bunun marka fanboyluğu olduğunu ve abartılacak bir şey olmadığını düşünmüştüm.
Bu güç kaynağını aldım, aradan 3-4 ay geçti. Bilgisayarı ilk açışımda hayli ses çıkarmaya başladı. Ama ben bunu fazla umursamadım. Ben bunu bilgisayarın soğuk bir odada olmasına bağladım. Çünkü eski, külüstür bilgisayarım da kışın ilk açılırken birazcık ses yapıyordu. Ama durumun böyle olmadığını bu hafta anladım. Çünkü havalar artık ısındı. Buna rağmen bilgisayarı ilk açışımda ilk önce iğrenç ve sağır edici bir ses, ardından da yine bir o kadar iğrenç ve rahatsız edici bir ses ile karşılaştım ve hala da karşılaşıyorum. Hele bir de oyun açayım, siz bir de o zaman duyun. İşin üzücü kısmı, ben bu sistemi alalı daha iki yıl bile olmadı. İki yıl dolmadan böyle yapan bir güç kaynağı, ileriki senelerde başıma nasıl sorunlar açar bir de siz düşünün. Kısacası, bu markadan bir güç kaynağı alacaksanız iki kere düşünün. Ben bunu bilirim ve söylerim. Herkese iyi forumlar.
Bendede var Frisby 650w Psu.
Bende sorun yok 5 yıl oluyor
Nasib kısmet...

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Bendede 600W modeli var 1 yıldır kullanıyorum ve memnun değilim. Önceden ses çıkarıyordu falan sonra bi ara yük bindiğinde fln PC kapanıyordu
şimdilik o sorunu çözdüm ama Frisby PSU sakın almayın aldırtmayın. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben :D
:D :D

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Hata sizde bana kalırsa. Kötü yorum gördüysen neden alıyorsun güç kaynağını ? Fanboyluk'la falan alakası yok kötü yorum almasının. Forumlarda 1 tane bile öneren kişi görmedim ben açıkçası.
Yaptık bir hata işte.

DoctV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Vedat
Cougar Stx 700w 80+ aldık ama tedirginiz 😄

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası