volkanaydn
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
?
Hocam hadi digerlerini anladim da neden Frisby ? Dun bunun icin forumda büyük tartışma cıktı ve Frisby kazandıRampage, Frisby, Platoon, Hadron aynı sayılır
Tavsiye etmiyorum dostum kalitesiz markaHocam hadi digerlerini anladim da neden Frisby ? Dun bunun icin forumda büyük tartışma cıktı ve Frisby kazandı
Hocam tavsiye etmemek ayrıdır, kalitesiz olmasi ayridir. Daha arkadaşın hangi modelini aldığını öğrenmeden alinmaz diyorsunuz. Arkadas size c4 müdür diyor, direkt alinmaz diyorsunuz. Ki dun ki tartışmaya beklerim İste Cevabı 3Tavsiye etmiyorum dostum kalitesiz marka
Hocam tavsiye etmemek ayrıdır, kalitesiz olmasi ayridir. Daha arkadaşın hangi modelini aldığını öğrenmeden alinmaz diyorsunuz. Arkadas size c4 müdür diyor, direkt alinmaz diyorsunuz. Ki dun ki tartışmaya beklerim İste Cevabı 3
80 PLUS®. PSU Certification Program | CLEAResult
The 80 PLUS® portal from CLEAResult provides the latest energy-efficient technology products and links to our program and its participants.www.plugloadsolutions.com
Burada ismi olmayan marka PSU lar kalitesiz dir. Frisby, Gametech, Hadron, Rampage, Platoon bunların hepsi Bombadan farksız PSU lar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Frisby PSU alınmaz.
Frisby gizli bir Rusya firması. Alttan Alttan milleti PSU diye C4 kakalayıp öldürüyor