temelde HTML-CSS-JS üçlüsü işini oldukça görür. ama Reactjs, Angularjs, Vuejs, knockuotjs, ember, polymer gibi JavaScript tabanlı Frameworkleri de bilmen de fayda var.
Ders önerisi alabilirim, Html ile Html 5 arasındaki fark nedir?açlışta bunla başla. HTML-CSS-JS
istersen derste öönerebilirim sana. Gördüğüm derslerle 1-2 ayda HTML 'nin tamamı CSS in bi bölümünü orta- üst düzeyde bitirdim.
HTML için ve CSS için: videolar biraz eski ama fazlasıyla iş görür. Hocayı çok beğeniyorum. (SELMAN KAHYA. BELKİ TANIYORSUNDUR. O ÖNERMİŞTİ BU HOCAYI) buradan başlayabilirsin.Ders önerisi alabilirim, Html ile Html 5 arasındaki fark nedir?
CSS Ve CSS Arasındaki farklar nelerdir mesela ben biraz html dersi izledim ve biraz biliyorum diyelim bunlar html5 için geçerli mi ve güzel bir şekilde HTML5 CSS3 Ve JavaScript ders videolarını nereden bulabilirim izlediğim dersler bu 6. SındayımHTML yi daha çok temel olarak düşünebilirsin. Standart . Bu daha kolay. Dieri ise yani HTML 5 biraz daha sayfanın görünümünü ve içeriğini , kozmetiğini oluşturur. Html ye yeni update gelmiş ve html 5 olmuş diye düşün.
Derslerin linklerini ayarlıyayım. yazarım birazdan sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HTML için ve CSS için: videolar biraz eski ama fazlasıyla iş görür. Hocayı çok beğeniyorum. (SELMAN KAHYA. BELKİ TANIYORSUNDUR. O ÖNERMİŞTİ BU HOCAYI) buradan başlayabilirsin.
(sana önerim NOTEPAD ++ kullanman. https://notepad-plus-plus.org/)
udemyde de birkaç eğitim seti vardı fakat bulamıyorum şuan. en yakın zamanda atarım onu.
HTML ile CSS arasındaki farklar :CSS Ve CSS Arasındaki farklar nelerdir mesela ben biraz html dersi izledim ve biraz biliyorum diyelim bunlar html5 için geçerli mi ve güzel bir şekilde HTML5 CSS3 Ve JavaScript ders videolarını nereden bulabilirim izlediğim dersler bu 6. Sındayım
Bilgilendirme tavsiyeler ve cevaplar için teşekkür ederim, İnternette Ders arattığım zaman Html ve css in hangi sürümleri olduğunu paylaşmamışlar sadece baktığım zaman html css dersleri diye çıkıyor Önerebileceğin udemyden Html5,css3 ve js dersleri varsa bakabilirim ve aynı şekilde kitapları Lise 2 ye başlayacağım günde 5 6 saat boş günlerimde 8 10 saate kadar çalışacağım üniversiteye kadar neler öğrenebilirim sence bu disiplini bozmadanHTML ile CSS arasındaki farklar :
HTML daha çok web sayfasının temelini oluşturur. Siteye yazacağımız verileri oluşturur. 1-2...5 e kadar sürümleri mevcuttur. En son ise 5 tir. CSS ise yazdığın web sitesinin görünümünü tasarlar. Renkler - yazıların tip - rengi - şekli - öğeleri konumlandırır. CSS içinde 1-2-3 sürümleri vardır. En son sürüm ise 3 tür. Sana tavsiye öncelikler HTML ' i öğrenmen. JAVASCRİPT 'e geçecek olursak :
sana önerebileceğim ders şudur :
Kısaca JAVASCİRPT' en bahsedeyim. Bu dil eğlenceli aslında. Web sayfanın üzerindeki menüleri - butonları - hareketli ve şekilli logoları ve sembolleri vs. yapmanı sağlar. Bu dilin tasarım kısmında hayalgücü lazım. Daha kolay öğrenebilirsin . Fakat attığım ders 0' dan başlayan biri için hazırlandığından ders sayısı seni sıkabilir.
Şimdiden uyarayım beni en çok zorluyan ders bu oldu. Senide sıkabilir. Bunun farkında olarak eğitim setine başla.
Ama bu dili JAVA ile karıştırma. Bu iki dil farklı şeyler.
Sanırım yazılıma merakın var. Öncelikle işaretleme dilinden başlaman mantıklı olmuş. Bunlardan sonra PROGRAMLA DİLLERİNE geçebilirsin.
Geçende belirttiğim gibi NOTEPAD++ kullanabilirsin.
istikrarı bozmadan gidersen (günde 5 saat veya fazlası )bahsettiğimiz 3 dili üniversiteye kadar neredeyse yüksek seviyeye yakın bitirmen zor olmayacaktır.Bilgilendirme tavsiyeler ve cevaplar için teşekkür ederim, İnternette Ders arattığım zaman Html ve css in hangi sürümleri olduğunu paylaşmamışlar sadece baktığım zaman html css dersleri diye çıkıyor Önerebileceğin udemyden Html5,css3 ve js dersleri varsa bakabilirim ve aynı şekilde kitapları Lise 2 ye başlayacağım günde 5 6 saat boş günlerimde 8 10 saate kadar çalışacağım üniversiteye kadar neler öğrenebilirim sence bu disiplini bozmadan
üniversite sınavından sonra ciddi ciddi tek başına kendi web siteni yapabilecek seviyeye gelirsin. Ve bu web site hiçte basit bişey olmaz. Ama unutma üniversite daha önemli. Zamanın sadece boş kısmını ayır.istikrarı bozmadan gidersen (günde 5 saat veya fazlası )bahsettiğimiz 3 dili üniversiteye kadar neredeyse yüksek seviyeye yakın bitirmen zor olmayacaktır.
Knk sana bişey diyim . Ben bu dillere 12 -13 yaşımda başladım. şu an 17 yim . yaklaşık 1 yılda HTML -CSS VE JAVAScr. temel seviyede bitirdim. kim ne dersen desin seni zorlamaz. Sana ufak bi tavsiye. Boş zamanını 1-2 saat yazılıma deilde SADECE ingilizceye ayırırsan sana çok şey katacaktır. Sırf bu yüzden daha liseye başlamadan haftada yaklaşık 22 saat ingilizce dersi aldım.
işini iyi yapan nadir hocalardan.Bilgilendirme tavsiyeler ve cevaplar için teşekkür ederim, İnternette Ders arattığım zaman Html ve css in hangi sürümleri olduğunu paylaşmamışlar sadece baktığım zaman html css dersleri diye çıkıyor Önerebileceğin udemyden Html5,css3 ve js dersleri varsa bakabilirim ve aynı şekilde kitapları Lise 2 ye başlayacağım günde 5 6 saat boş günlerimde 8 10 saate kadar çalışacağım üniversiteye kadar neler öğrenebilirim sence bu disiplini bozmadan
Teşekkürler notepad++ mı yoksa bu arkadaşın kullandığı çok hoşums gitti bu muistikrarı bozmadan gidersen (günde 5 saat veya fazlası )bahsettiğimiz 3 dili üniversiteye kadar neredeyse yüksek seviyeye yakın bitirmen zor olmayacaktır.
Knk sana bişey diyim . Ben bu dillere 12 -13 yaşımda başladım. şu an 17 yim . yaklaşık 1 yılda HTML -CSS VE JAVAScr. temel seviyede bitirdim. kim ne dersen desin seni zorlamaz. Sana ufak bi tavsiye. Boş zamanını 1-2 saat yazılıma deilde SADECE ingilizceye ayırırsan sana çok şey katacaktır. Sırf bu yüzden daha liseye başlamadan haftada yaklaşık 22 saat ingilizce dersi aldım.
üniversite sınavından sonra ciddi ciddi tek başına kendi web siteni yapabilecek seviyeye gelirsin. Ve bu web site hiçte basit bişey olmaz. Ama unutma üniversite daha önemli. Zamanın sadece boş kısmını ayır.
işini iyi yapan nadir hocalardan.
Ücretsiz HTML5 Eğitimi - HTML5 ve CSS3
HTML5 | CSS3 teknolojilerini ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. - Ücretsiz Kurswww.udemy.com
paralısıda var eme gerek yok. pek bi fark yaratacağını sanmıyorum. JAVASCRİP. için ise youtubeden attığım ders şu an için yeterli olur. Ama unutma bol bol uygulama yap.
farketmez aslında. Bana göre basit vs sistemi zorlamayan program olduğu için söylemiştım ama farketmez.Teşekkürler notepad++ mı yoksa bu arkadaşın kullandığı çok hoşums gitti bu mu
En çok kolaylık sağlayan diğerlerine göre bir tık daha önde olan hangisidirfarketmez aslında. Bana göre basit vs sistemi zorlamayan program olduğu için söylemiştım ama farketmez.
Windowsun normal NOT DEFTERİ ile HTML çalışabilirsin. Farketmez yaniii