İnceleme FrostPunk İnceleme !

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
783
Merhaba Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu Frostpunk İnceleyeceğim;

Oyun Alma Linki: https://www.epicgames.com/store/tr/p/frostpunk

Diller:
  • Seslendirme: İngilizce
  • Metin: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Lehçe, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, Brezilya Portekizcesi, Türkçe, İtalyanca, Japonca, Korece
Oynama Saatim: 20 Saat.

Şehirimin Fotoğrafları:
Screen_06-06-2021_18-01-51.png

Amaç: Oyunu amacı, 80 kişilik bir grup ile bir yerde hayatta kalmaya çalışıyoruz, etrafımızda ki malzemeleri toplayıp şehirimizi geliştiriyoruz, başka yerlere gidiyoruz, atölye den geliştirmeler yapabiliyoruz, sıcaklık sürekli artıp azalıyor ve 40. günden sonra fırtına çıkıyor derece -150 ye kadar düşüyor 50. günde oyun bitiyor.

Tavsiye: ilk başladığınızda hemen bir atölye yapın ve geliştirme olarak hidrolik kömür santralini yapın ilk gece çelik, odun, kömür toplayın ondan sonra bir tane sağlık merkezi yapın ilk gece eve gerek yok ama 2. gece lazım olacak hidrolik kömür santralini kurun ve başlayın çalışmaya kanun olarak çocuk güvenli işi imzalayın sonra gerisi gelecektir oyunda dikkatli olmanız gerekiyor otomatlar en önemlisi onları parçalamayın
buhar çekirdekleri bulunan yerler bulun Tesla Şehirine karakol kurarsanız günde 1 tane buhar çekirdeği gelir öncelik Kömür Yemek Ev olsun.

İyi Günler.

Bu tarz oyunlar beni sarmıyor nedense.
oynamak istiyorum ama saramıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye