D Darkware 80+ Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 176 Reaksiyon skoru 19 1 Nisan 2023 #1 FSP kasa kullanan var mı? Varsa LED kapatma değiştirme özelliği var mı? Vento kasada yok diye biliyorum hangisini önerirsiniz? FPS Kasa: "Fanlarda led yok. Bilgisayar kasasının önünde bir LED vardır."
FSP kasa kullanan var mı? Varsa LED kapatma değiştirme özelliği var mı? Vento kasada yok diye biliyorum hangisini önerirsiniz? FPS Kasa: "Fanlarda led yok. Bilgisayar kasasının önünde bir LED vardır."
DR. BİYOLOJİ 80+ Platinum Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 14,428 Reaksiyon skoru 8,348 1 Nisan 2023 #2 FSP CMT211a vs Vento VG10F FSP kasa kullanan var mı? Varsa LED kapatma değiştirme özelliği var mı? Vento kasada yok diye biliyorum hangisini önerirsiniz? FPS Kasa: "Fanlarda led yok. Bilgisayar kasasının önünde bir LED vardır." www.technopat.net Hmm... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Nisan 2023 FSP daha iyidir diye düşünüyorum
FSP CMT211a vs Vento VG10F FSP kasa kullanan var mı? Varsa LED kapatma değiştirme özelliği var mı? Vento kasada yok diye biliyorum hangisini önerirsiniz? FPS Kasa: "Fanlarda led yok. Bilgisayar kasasının önünde bir LED vardır." www.technopat.net Hmm... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Nisan 2023 FSP daha iyidir diye düşünüyorum