Neler Yeni

Öneri FSP HV PRO için akım korumalı priz onerisi

Zırto

80+ Bronze
Bu aralar çok elektrik kesintisi yaşıyorum PSUm FSP HV PRO 550 watt güzel bir akım korumalı priz lazım ne onerirsiniz

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Alman markası çok kaliteli bir ürün. Ürün, bu ürünü duvar prizine, akım korumalı uzatma kablomuda o ürüne taktım. Kafam rahat, çok güzel ürün.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Pc için 2 prizli lazim
Bu priz ile ek olarak akım korumalı çoklu priz kullanıyorum ben ve öyle tavsiye ediyorum. Yeterli olmaz tam olarak şu an ki piyasada olan çoklu akım korumalı prizler. Bu ürün direkt şehir elektriğini kontrol ediyor. Bi tık masraflı olacak bu şekilde ama emin olun çok iyi sonuç alırsınız, koruma konusunda :)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Nasıl oluyor o ?
Linkte verdiğim ürünü, evin prizine takıyorsunuz ve şehir elektriğini kontrol ediyor. Şehir elektriği dediğim ise yaşadığınız bölgenin elektrik firmasının sizin evinize ulaştırdığı elektrik. O ürün direkt ana prize gelen elektriğin düzeyini koruyor ve bu ürün ile akım korumalı çoklu priz kullanır iseniz çok daha güvenilir oluyor. Direkt uzatma akım korumalı çoklu priz alınca dengesiz akım gelince elektriği kesiyor güvenlik açısından ve bu yüzden düz mantık bilgisayar kapanıyor. Ama dediğim şekilde yaparsanız çoklu priz dengeli elektrik çektiği için bu ürün sayesinde, elektrikler kesilmedikçe bilgisayarınız kapanmaz.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Linkte verdiğim ürünü, evin prizine takıyorsunuz ve şehir elektriğini kontrol ediyor. Şehir elektriği dediğim ise yaşadığınız bölgenin elektrik firmasının sizin evinize ulaştırdığı elektrik. O ürün direkt ana prize gelen elektriğin düzeyini koruyor ve bu ürün ile akım korumalı çoklu priz kullanır iseniz çok daha güvenilir oluyor. Direkt uzatma akım korumalı çoklu priz alınca dengesiz akım gelince elektriği kesiyor güvenlik açısından ve bu yüzden düz mantık bilgisayar kapanıyor. Ama dediğim şekilde yaparsanız çoklu priz dengeli elektrik çektiği için bu ürün sayesinde, elektrikler kesilmedikçe bilgisayarınız kapanmaz.
Coklu akim korumalı priz de alsan senin attığın ürünü de alsan ayni sey. Qkim koruma için kullanılan tek komponent var o da varistor

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Coklu akim korumalı priz de alsan senin attığın ürünü de alsan ayni sey. Qkim koruma için kullanılan tek komponent var o da varistor
Akım korumalı çoklu prizde böyle sorun yaşayanlar var. İkisini kullananlarda problem olanı göremedim. Belki ürünün sorunudur tam bilemiyorum. Ürün markası powermaster.
Screenshot_10.png

Son düzenleme:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Akım korumalı çoklu prizde böyle sorun yaşayanlar var. İkisini kullananlarda problem olanı göremedim. Belki ürünün sorunudur tam Bilemiyorum. Ürün markası powermaster.
Alıntıyı görüntüle
Tabii marka ve modeli dikkat edeceksin. Sadece barıştır koyup 50 kurusa mal ettikleri şeyi 100tl farkla satan da var .

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Tabii marka ve modeli dikkat edeceksin. Sadece barıştır koyup 50 kurusa mal ettikleri şeyi 100tl farkla satan da var .
Ben vikonun akım korumalı çoklu prizi ve Brennenstuhl Primera Line kullanıyorum ve gayet güzel bu şekilde. Hiç problem yaşamadım açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu elektrikler gidince bilgisayarı bir süre açık tutan üründen 200-300TL bandında önerebilir misin o fiyatlara var ise. @baltazar

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben vikonun akım korumalı çoklu prizi ve Brennenstuhl Primera Line kullanıyorum ve gayet güzel bu şekilde. Hiç problem yaşamadım açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu elektrikler gidince bilgisayarı bir süre açık tutan üründen 200-300TL bandında önerebilir misin o fiyatlara var ise. @baltazar
Ups den bahsediyorsun sanırsam. Yeni konu açıp pc özelliklerini söylersen daha iyi olur konuyu kirletmeyelim. - ama butce az gibi haberin olsun-

Top Bottom