İndirimle birlikte 380 TL oluyor. Bu fiyata değer mi ve i5 11400 ile RTX 2060'a yeterli olur mu?
650w fazla değil mi? PSU calculator sitelerinden baktığımda en fazla 375w çıkıyor.Ucu ucuna yeter zorlanabilir bence riske atma 650w falan al.
650w fazla. Önerdiğim psuyu alırsanız çok rahat yetecektir.650w fazla değil mi? PSU calculator sitelerinden baktığımda en fazla 375w çıkıyor.
Bütçe en fazla 400 TLhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xpg-pylon-550w-power-80-bronz-power-supply-1215041.html?rbtc=||||p||&gclsrc=ds&gclsrc=ds bütçen yeterse bundan almanı öneririm 546w verebiliyor ve yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
En son performance gd alacaktınBütçe en fazla 400 TL
Onu alacağım yine, sadece araştırma yapıyorum.En son performance gd alacaktın
Pürüz mü çıktı?
bütçem 400 demişsin. araştırmadan al benceOnu alacağım yine, sadece araştırma yapıyorum.
Fazla tabi ama ileriye dönük olması açısından söyledim.650w fazla. Önerdiğim psuyu alırsanız çok rahat yetecektir.
Pek kaliteli denmez.Fazla tabi ama ileriye dönük olması açısından söyledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapıştır ya.![]()
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com