ReynaDaniels
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ Power Supply
bu psu alsam sıkıntı yaşar mıyım ? gürültü falan
bu psu alsam sıkıntı yaşar mıyım ? gürültü falan
gürültü bilmem ama piyasanın en iyilerindenFSP FSP500-60AHBC 500W 80+ Power Supply
bu PSU alsam sıkıntı yaşar mıyım ? gürültü falan
Bu markayı FSP nin sitesinde bulamadım, 500W dediklerine bakma en az 50W daha aşağıdır ona göre al.FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ Power Supply
bu PSU alsam sıkıntı yaşar mıyım ? gürültü falan
Başka sitede yayınlanıyor bu PSU. Araştırma yapmadan cevap yazmayalım lütfen.Bu markayı FSP nin sitesinde bulamadım, 500W dediklerine bakma en az 50W daha aşağıdır ona göre al.
donanimarsivi.com
Yapma ya ciddi misin? Başka sitelerde olduğunu biliyorum, o sitelerde de yeterli bilgi yok 12v çıkışı falan yazılmamış.Başka sitede yayınlanıyor bu PSU. Araştırma yapmadan cevap yazmayalım lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FSP AHBC PSU'lar Alınır Mı? Gerçek 80+ Sertifikası Var Mı?
Değerli dostlarım bu yazımda fiyat / performans oranı ile piyasada Gamepower, Rampage ve türevi markaların PSU'larını, fiyat avantajı ile bitiren FSP'nin AHBC serisi PSU'ları hakkında konuşacağım. Öncelikle FSP Group, merkezi Tayvan'da bulunan 1993 yılında aslen üç şirketten oluşan bir...donanimarsivi.com
Yapma ya ciddi misin? Başka sitelerde olduğunu biliyorum, o sitelerde de yeterli bilgi yok 12v çıkışı falan yazılmamış.