ReQo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 324
Ay başı almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı? Bomba Enermax'tan kurtulmak istiyorum
Sistem nedir hocam
Ay başı almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı? Bomba Enermax'tan kurtulmak istiyorum![]()
Görüntüleyemiyorum hocam mobilden.İmzamdaki sistem
Diğer psununda b+ veya a- olması lazım hocam hangisini beğenirseniz sorun yaşatmayacaktır ikisideMasaüstü Sitesi görünümünden görebilirsiniz. Kısaca yazayım: Ryzen 5 7600 + RX 7900 GRE
Ya FSP forumdaki tier listte B+ olarak gözüküyor. Diğer PSU listede yok. Olsa bakar ve direkt karar verirdim ama yok.Diğer psununda b+ veya a- olması lazım hocam hangisini beğenirseniz sorun yaşatmayacaktır ikiside
FSP A tierdir fanı hafif kalitesiz olduğu için (sesli çalışmıyor) saçma bir şekilde B+ olarak koyuluyor.Ya FSP forumdaki tier listte B+ olarak gözüküyor. Diğer PSU listede yok. Olsa bakar ve direkt karar verirdim ama yok.
EvetFSP A tierdir fanı hafif kalitesiz olduğu için (sesli çalışmıyor) saçma bir şekilde B+ olarak koyuluyor.
ömürlük olarak psu konusunu kapatmak istiyorsan bunu
Ay başı almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı? Bomba Enermax'tan kurtulmak istiyorum![]()
Hocam 1650 iyiymiş ilk defa gördüm sesli oluyor muömürlük olarak psu konusunu kapatmak istiyorsan bunu
veya buna bakabilirsin.
Modüler psuya fazladan para verme hiç bir artısı yok eğer kasanda kablo bölmesi varsa.Bütçe max 7k hocam ve modüler istiyorum
1-2 sene sonra evet ama yağlarsan hayır.Hocam 1650 iyiymiş ilk defa gördüm sesli oluyor mu