Hangi modeli aldın bilmiyorum ama kaliteli markaların sertifikasız PSU ları genelde baya dandik oluyor.Yeni bir sistem aldım fakat 80+ plus sertifikası yok bir şey olur mu FSP MARKASININ 650W psu'su
VENTO VG22A 650W Tempered Glass USB 3.0 Mesh ARGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W PSUHangi modeli aldın bilmiyorum ama kaliteli markaların sertifikasız PSU ları genelde baya dandik oluyor.
Kral lütfen yardım etHangi modeli aldın bilmiyorum ama kaliteli markaların sertifikasız PSU ları genelde baya dandik oluyor.
PSU hakkında hiç bilgi vermemişler. Kasa gelince modeline bakmakta fayda var. Büyük ihtimalle sertifikası vardır ama emin değilim hiçbir şey yazmamışlarKral lütfen yardım et
ben hydro 700w aldım pc çalışırken yandıYeni bir sistem aldım fakat 80+ plus sertifikası yok bir şey olur mu FSP MARKASININ 650W psu'su
Hangi modeli aldın bilmiyorum ama kaliteli markaların sertifikasız PSU ları genelde baya dandik oluyor.
Hangi modeli aldın bilmiyorum ama kaliteli markaların sertifikasız PSU ları genelde baya dandik oluyor.
korkma evde topraklama varsa bişey olmaz fsp gördüğüm kadarıyla kimseyi üzmeyen bi marka
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemin linki varsa at
Beni mi korkutuyorsunben hydro 700w aldım pc çalışırken yandı
kork korma sana kalmış ama ben tekrar fsp almam şahsenYUSUF KAYAALP-HUNKAR/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
YUSUF KAYAALP-HUNKAR/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni mi korkutuyorsun