Neler Yeni

🔥FSR 3.1 DUYURULDU, 40 YENİ OYUN 3000 Serisi Kullananlar Mutlu🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Sefa
Hangi ekran kartı ile oynuyorsun ascended'ı? Bir de mod nasıl kuruluyor ascended için kuramadım ben
Dual 3060 la oynuyorum. Modu da cp2077 ye fg modunu nasıl kuruyorsak ona da aynısını yaptım modu indirdim dosyaları oyunun kurulu olduğu yere çıkarttım sonra cp2077 de ne yapıyorsak onda da aynısını yaptım daha sonra oyunun kurulu olduğu klasördeki oyunu yönetici çalıştırıp girdim. Yapamazsanız yazarsınız.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Önce driver problemini cözsünler diyeceğim linçleyecekler 😂
Sen sus amd hateri, git o nvidia nın kapısı önünde 5000 serisini beklemeye devam ederken internettekilere laf salla ancak (hocam alınmayın ama bu âdeti yerine getirmem gerekiyordu teşekkür ederim 😆)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Sen sus amd hateri, git o nvidia nın kapısı önünde 5000 serisini beklemeye devam ederken internettekilere laf salla ancak (hocam alınmayın ama bu âdeti yerine getirmem gerekiyordu teşekkür ederim 😆)
19 yıldır bir sürü AMD Kart kullandım 1 tane bile Nvidia kullanmadım istediğimi derim eleştirim yaşadığım sorunları ben bilirim.

Senerr

80+ Bronze
Ben 4 yıl AMD kart kullandım 1 kere elektrik kesintisi dışında wattman yaşamadım ama Nvidia karta geçtim 1 senede 3 kez driver çökmesi yaşadım . Düzgün psu ve kaliteli kart kullanıldığı sürece amd kartlarda nvidia kartlar kadar stabil çalışıyor . Biostar rx560 düşük kalitesiz bir karttı fakat kaliteli psu wattmanın önüne geçiyordu kuzenime verdim kartı 350w noname psu'da durmadan wattman yaşıyor psu alacak yakın zamanda .

Eski psu ve kartım : FSP 500-60ahbc - Biostar RX 560 4g gddr5 .

Sorun yaşamış olduğum kart ve onu besleyen psu : RTX 3060 GAMING Z TRIO 12G -- FSP Hydro M Pro 800w 80+ Bronze yarı modüler Tier C psu .
Yıllardır Nvidia kullandım 1 kere çökmedi hemde kartı bozmak için elimden geleni yapmıştım. Sizin gibi bilgili bir kişi için komik olmuş. Belki 3060'ın azizliğidir ama eski kartları çökertmek için dağı delmek lazım bence.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Arkadaşlar Bios ayarlarinizda (ASMP) Diye bir ayar açıksa otomatik de ise kapatın driverler sorunsuz son bir kaç sürümdür bu asmp denilen ayar anakartin güç tasarrufu modu olduğundan düzgün çalışmıyor verimliliği düşürüyor anlık lütfen bir kontrol edin bana dönün bende bilgi sahibi olayım çünkü benim Rx 6800 de sorunum böyle çözüldü 😊
Bize sormak yerine tdk ya..

Bulamayan arkadaşlara Asus (prime) ta böyle

Ekler

• IMG_20240324_110615.jpg
    IMG_20240324_110615.jpg
    1.9 MB · Hit: 37
  • IMG_20240324_111136.jpg
    IMG_20240324_111136.jpg
    3.3 MB · Hit: 42

Aykut D.

80+ Gold
Yıllardır Nvidia kullandım 1 kere çökmedi hemde kartı bozmak için elimden geleni yapmıştım. Sizin gibi bilgili bir kişi için komik olmuş. Belki 3060'ın azizliğidir ama eski kartları çökertmek için dağı delmek lazım bence.
Driver sorunuydu format atınca düzeldi şuan son 3 4 ayda drıver çökmesi yaşamadım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia alma sebebim ise wattman içindi 6xxx xt serisi kart alacaktım 3060 seçtim bunları yaşadık .d .

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Sefa
Driver sorunuydu format atınca düzeldi şuan son 3 4 ayda drıver çökmesi yaşamadım .

Nvidia alma sebebim ise wattman içindi 6xxx xt serisi kart alacaktım 3060 seçtim bunları yaşadık .d .
Bende dual 3060 kullanıyorum bir sıkıntı yok şuan ama hatasız değil tabii ki bazenleri donanım kaynaklı sistem çöküp kendini yeniden başlatıyor neyden dolayı olduğunu çözemedim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler daha cıkmadı demı bende 6700 war kullanabılıcem yanı en azından ben oyle bılıyorum :)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,253
İsim
Sinan Aba

Senerr

80+ Bronze

Watmandan yine iyidir, watman demek driver sorunundanda öteye geçiyor ama haklısınız. Burada suçlu Nvidia'dır burada sizinle dalga geçemem. Bu yüzden eski kartlar diye belirtmiştim. Benim bozmaya çalıştığım kart GT710M'di mesela çocukluk aklı ama driver desteği komple yoktu bir tek denetim masasına erişebiliyordunuz ve çoğu ayarlarıyla oynamıştım. Ağır oyunları yükleyerek zorlamıştım misal 1 oyunu yememişti çünkü oyun direkt GT710M ile giremezsiniz demişti (O hatanın kartla ilgili olduğunu çözmem zorlamıştı) aşırı şey karttı yani tank gibi. Driver olmadanda gayet iyi çalışıyordu gerekirse yazılımsal müdahele ediyor yine çökelttirmiyor kartı zira çoğu şeyi kitli zaten. AMD kartları driver olmadan da watman verir size. Ha işte bazı kişiler PSU kötüyse AMD b*k atmayın şeklinde savunma yapıyorlar ama orada hazır sistemi alanın suçu ne ? İşte. Bu yüzden ufak bir yargım vardır özellikle rx500 serisine. Bende watman hatasından dolayı 4060'a geçtim 1 kere ya çöktü ya çökmedi pekte kullanmıyorum zaten driver'i ama fark apaçık ortada.

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
En iyi yanı artık frame generation açtığımız zaman sadece fsr değil xess yada dlls açılabilecek. (dlls'i sadece nvidia kullanıcıları açabilecek)

Daha fazla detay için:
https://community.amd.com/t5/gaming...ming/ba-p/674027/jump-to/first-unread-message

Geliştirilmiş Yükseltme Kalitesine sahip AMD FSR 3.1 ile tanışın

Bugün GDC 2024 "AMD FidelityFX™ Süper Çözünürlük 3 (FSR 3) Kullanarak Kardelen'de Yüksek Performanslı İşleme" sunumumuz sırasında duyurduğumuz AMD FSR 3.1, bazı önemli iyileştirmelere, yeni yeteneklere ve güncellemelere sahip olacak:

• Görüntü kalitesini yükseltme iyileştirmeleri:
    • Dinlenme ve hareket halindeyken iyileştirilmiş zamansal stabilite; hareket halindeki nesnelerin etrafında daha az titreme ve/veya parıltı ve "Kışıma".
    • Gölgelenmenin azaltılması ve ayrıntıların daha iyi korunması.
  • FSR 3 yükseltmesinin çerçeve oluşturmadan ayrılması:
    • FSR 3.1 çerçeve oluşturma teknolojisinin diğer yükseltme çözümleriyle çalışmasına olanak tanır.
  • Yeni AMD FidelityFX API'si:
    • Geliştiricilerin hata ayıklamasını kolaylaştırır ve FSR'nin güncellenmiş sürümleriyle ileriye yönelik uyumluluğa olanak tanır.
  • Vulkan® ve Xbox Oyun Geliştirme Kiti (GDK) desteği.
AMD FSR 3.1, ikinci çeyrekte GPUOpen'da geliştiricilerin kullanımına sunulacak ve bu yılın sonlarında oyunlara da gelecek.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Starfieldi görünce gümledim

Aykut D.

80+ Gold
Watmandan yine iyidir, watman demek driver sorunundanda öteye geçiyor ama haklısınız. Burada suçlu Nvidia'dır burada sizinle dalga geçemem. Bu yüzden eski kartlar diye belirtmiştim. Benim bozmaya çalıştığım kart GT710M'di mesela çocukluk aklı ama driver desteği komple yoktu bir tek denetim masasına erişebiliyordunuz ve çoğu ayarlarıyla oynamıştım. Ağır oyunları yükleyerek zorlamıştım misal 1 oyunu yememişti çünkü oyun direkt GT710M ile giremezsiniz demişti aşırı şey karttı yani tank gibi driver olmadanda gayet iyi çalışıyordu. AMD kartları driver olmadan da watman verir size. Ha işte bazı kişiler PSU kötüyse AMD b*k atmayın şeklinde savunma yapıyorlar ama orada hazır sistemi alanın suçu ne ? İşte. Bu yüzden ufak bir yargım vardır özellikle rx500 serisine.
Rx500 serisi amdnin markaları adam gibi denetlememesinden kaynaklı. Üretici daha fazla kar edecegim derken pcb mosfet faz sayısından kaçıp böyle wattman vakalari yaşanıyor. Her nvidia karta bakın belirli soğutucu büyüklüğü ve kalite standarti vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,918
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom