Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Frame Generation önemli olan. 3.5 tek başına çağ atlatmaz sana.
benim için o da önemli değil ben oyun için almadım kartı zaten 3070ti 'ı yane
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu son gelen amd güncellemesinden sonra bilgisayarımda inanılmaz derecede donma oldu mouse hareket dahi ettirilemiyor tek çare kasa üstündeki tuştan reset atmak oldu. Ben de güncel sürümü silerek beta sürüme geçiş yaptım. Benimle benzer sorunu yaşayan birisi oldu mu son zamanlarda?
yokya olmamıştır sen birdah dikkatlce bak :D amd ya bu

batuu123

80+ Bronze
Bu son gelen amd güncellemesinden sonra bilgisayarımda inanılmaz derecede donma oldu mouse hareket dahi ettirilemiyor tek çare kasa üstündeki tuştan reset atmak oldu. Ben de güncel sürümü silerek beta sürüme geçiş yaptım. Benimle benzer sorunu yaşayan birisi oldu mu son zamanlarda?
ben de aynı sorunları yaşadım, ilk önce adrenalin edition son sürümü kurdum googlede bile donup kapanıyordu sistem onu sildim son sürüm pro versiyon kurdum bu sefer de oyunlarda 20fps vermeye başladı performans düştü, son olarakta hepsini silip 1 yıl önce ki versiyonu kurdum şimdi yine idare ediyor.. her tarafından sorun fışkırıyor kartım rx6600

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
ben de aynı sorunları yaşadım, ilk önce adrenalin edition son sürümü kurdum googlede bile donup kapanıyordu sistem onu sildim son sürüm pro versiyon kurdum bu sefer de oyunlarda 20fps vermeye başladı performans düştü, son olarakta hepsini silip 1 yıl önce ki versiyonu kurdum şimdi yine idare ediyor.. her tarafından sorun fışkırıyor kartım rx6600
emin misin amd ya kardeşim ne yazılımsal sorunu olmaz öyle şeyler fsr 3.0 var :D şahlanacak

Farway

80+ Silver
yalnız 7800xt ile 4070 arasında 800 lira gibi bir fark vardı, hazır sistemlerde ise neredeyse fark yoktu ki 7900xt alacak paran varsa (26k) 4070ti almak yine daha mantıklı.. ayrıca fps artışları neredeyse eşit başka videoları izlersen fsr 3 vs dlss 3.5 karşılaştıran anlarsın
Fsr 3.5 çıkar DLSS3.5'ı onunla karşılaştırırsın. Garip bir fanboyluk içindesin, Nvidia alıp kazık yedinde onu mu kabullenmek istemiyorsun anlamıyorum naptılar 20k ya 3050 trendyol sistemlerinden mi sattılar da Nvidia olsun fazla olsun len tribindesin... Fiyat performans olarak döneminde hangisi iyiyse onu alırsın, burada FSR DLSS diye gezinmeye gerek yok.

batuu123

80+ Bronze
emin misin amd ya kardeşim ne yazılımsal sorunu olmaz öyle şeyler fsr 3.0 var :D şahlanacak
ya aslında evet biraz kolpa attım nvidiadan para aldıgım icin :D yoksa ne sorunu, fsr 3de geldi simdi oyunlarda 300fps ile akıcam sorunsuz hatasız..

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Fsr 3.5 çıkar DLSS3.5'ı onunla karşılaştırırsın. Garip bir fanboyluk içindesin, Nvidia alıp kazık yedinde onu mu kabullenmek istemiyorsun anlamıyorum naptılar 20k ya 3050 trendyol sistemlerinden mi sattılar da Nvidia olsun fazla olsun len tribindesin... Fiyat performans olarak döneminde hangisi iyiyse onu alırsın, burada FSR DLSS diye gezinmeye gerek yok.
kardeşim onda göre bende 20k ya 3070ti gigabyte aourus elite li bir sistem aldım. Bu arada ryzen 5 5600 gskill 3600mhz 16gb ram 700watt deepcool lu bir sistemdi ben ona 5lık upgrade yaptım canavar gibi oldu

ya aslında evet biraz kolpa attım nvidiadan para aldıgım icin :D yoksa ne sorunu, fsr 3de geldi simdi oyunlarda 300fps ile akıcam sorunsuz hatasız..
bende aldım çaktırma amdcilerin bir yerleri yanmaya başladı :D

batuu123

80+ Bronze
daha almadım 4070 veya 4070ti li sistem alıcam bu hafta içinde hiçbir şeyin tribinde değilim bilinçli bir kullanıcıyım dişe dokunmayacak kadar az daha para verip bir sürü nimetten faydalanamayı seçiyorum siz de 10fps fazla veriyo fsr 3 cart curt gelecek diye kendinizi avutun

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Batuu kardeş paramız yok para moralimizi çok bozdun ya valla sistemi satıp artık PC kullanmayacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
daha almadım 4070 veya 4070ti li sistem alıcam bu hafta içinde hiçbir şeyin tribinde değilim bilinçli bir kullanıcıyım dişe dokunmayacak kadar az daha para verip bir sürü nimetten faydalanamayı seçiyorum siz de 10fps fazla veriyo fsr 3 cart curt gelecek diye kendinizi avutun
ben 3070ti lık aldım oda şundan bana lazım değil frame generation sitemide beleşe kapattım zaten

Batuu kardeş paramız yok para moralimizi çok bozdun ya valla sistemi satıp artık PC kullanmayacam
kardeşim bak sen beni dinle para yok ile alakası yok ben 2-3hafta öncesine kadar 3070ti lı sistem paylaştım bazı kişiler fsr 3 gelcek diye eziklemeye başladı hemde o kart en kaliteli ekran kartı serilerinde olan aorus master di sistemde 20k idi. İçinde Ryzen 5 5600 var dı oc yaptım 1,262v ile 4.9ghz de çalıştırdım bence iyi bir değer ve işlemci full kullanımda 72 dereceyi geçmiyor 20dk lık test sonucunda ki zaten bu şekilde bir kullanım hiçbir zaman olmayacak. Anakart olarak da upgrade yaptım tabikide gigabyte b5500 aorus elite diye bir anakart onunda baya etkisi olmuştur 14fazlı bir anakart ve deepcol le500 sıvı soğutucu + samsung 1 tb m2 ssd vardı toplamda 25kya denk geldi
WhatsApp Görsel 2023-10-01 saat 18.56.57_b2b37151.jpg

Son düzenleme:

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Ömür
Amd fsr 3 de fazla fps artışı için görüntüden fedakarlık yapmış ama ilerde düzeleceğini düşünüyorum özellikle rx6000 ve 3000 serisi için mükemmel bir yenilik zaten anlatmaya gerek bile yok bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Amd fsr 3 de fazla fps artışı için görüntüden fedakarlık yapmış ama ilerde düzeleceğini düşünüyorum özellikle rx6000 ve 3000 serisi için mükemmel bir yenilik zaten anlatmaya gerek bile yok bu kadar
benim işime yarar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom