Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

batuu123

80+ Bronze
Anlamadığım ve anlamadığınız şey şu bence arkadaşlar. Amd kullanan bir insan fsr a dlss güvenen biri değildir. Parasına bakar. Ben gibi. Üçtür nvdia alıcam diyorum araştırıyorum aynı paraya saf gücü daha yüksek olan bir amd kartı alıyorum. Çünkü dlss te fsr da velli başlı oyunlarda var hala. Oynadığım yan sanayi oyunların çoğunda hala daha saf güç önemli. Evet dlss mi fsrmı dersen dlss derim tabii ki. Ama o parayı verip dlss almaktansa saf güç alıp gerektidiğinde de mümkünse kötü grafiklerle artı 30fps fark açıp oynarız 🫡
artı 30fps fark?? taş çatlasa 10-15 fps fark veriyor 7800xt 4070 ile karşılaştırılınca ki aralarında 1k bile fiyat farkı yok lakin 10fps ve 1k için dlss 3.5, ray tracing, cuda çekirdekleri, reflex ve güzel driverlerden feragat edecekler varsa buyursunlar..

Aykut D.

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar kaç aydır boğazımızı yırtarak söylediğimiz gidip 10fps fazla almak için sakın 7700xt 7800xt almayın karşısında çok daha iyi dlss 3.5 destekleyen 4070 - 4070ti gibi kartlar var dedik, dinlemeden gidip alan arkadaşlar oldu, umutla beklediğiniz YAZILIM bazlı frame generation ve fsr3 böyle işte. kalite modunda bile resmen rezil sonuçlar veriyor, fpsi yükselticem diye görüntüyü 144p yapıyor. ama nvidia ve dlss 3.5da böyle bir sorun KESİNLİKLE YOK, aksine dlss 3.5 ve frame generationu ray tracing ile birlikte cyberpunk gibi oyunlarda açarsanız görüntü yapay zekayla daha da güzelleşiyor, tüm bunların yanında ise fps değerleriniz 2-3 katına çıkıyor. demem o ki DLSS 3.5 DONANIM BAZLI FSR 3 İSE YAZILIM BAZLI olduğundan maalesef balon patladı. birbirleriyle aynı segmentte bile değiller. nvidia alanlara mutluluklar <3
Dikkatli bakarsanız arkadaşın ağır nvidia fanboyu olduğunu görebilirsiniz
1696172087600.png

1696172167280.png

1696172276294.png

Sonra niye fanboy ilan ediliyon işte .d

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
yine haklı çıktım. haksız olduğum 1 tane konu yok 1 tane :D sana 144p görüntü ve fsr 3 ile mutluluklar
dlssi ultra performansı geçtim düz performansta kullanan olmadığı gibi bunuda kalitede kullanacan 57 fps ten 136 fps e çıkarıyor yatam

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Yüzüm kızarıyor bu fanboyluk muhabbetinden. Her şey dlss değil bu birincisi. İkincisi herkesin bütçesi aynı değil. Şuan 3080ti kullanıyorum ama upgrade edicek olsam Türkiye şartlarında muhtemelen 7900xtx alırdım. Forumun %80i oyuncu ve orta sınıf, herkes çıktığı gibi 4090 almıyor malum :D
4090 alamazsın çünkü o dediğin ekran kartından 2 kat daha güçlü abartı yok bu arada.
Avg.Bench diye sıraladığında sonucu gör.

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
aldığım kart ile 5 yıl oyunumu oynar sonra değiştiririm zaten. Napacam yazılımı, 10 sene mi kullanıcam kartı? Bu yazılım 3060 alan tayfaya yarar nede olsa nvidia abileri 30 serisini yüz üstü bıraktı

batuu123

80+ Bronze
Dikkatli bakarsanız arkadaşın ağır nvidia fanboyu olduğunu görebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sonra niye fanboy ilan ediliyon işte .d
savunacağız ulan!!!! amdyi övmek size sadece kaybettirir gömmeniz lazım ki adamlar iş yapsın düzeltsinler artık karşısında nvidia gibi dünya devi var yalandan fsr falan diye oyalıyorlar kartları da alttan alttan satıyorlar size uyanın artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
artı 30fps fark?? taş çatlasa 10-15 fps fark veriyor 7800xt 4070 ile karşılaştırılınca ki aralarında 1k bile fiyat farkı yok lakin 10fps ve 1k için dlss 3.5, ray tracing, cuda çekirdekleri, reflex ve güzel driverlerden feragat edecekler varsa buyursunlar..
çook haklı yorum kardeşim bence dilini boşuna yorma abii fsr ya en iyisi :D .Ben 3070ti lı sistem aldım dlss benim işim için hiçbir önemi olmadığı için 7800xt den bile daha iyi render veriyor haha 20k ya aldım sistemi hemde daha yeni bilen bilir.

batuu123

80+ Bronze
aldığım kart ile 5 yıl oyunumu oynar sonra değiştiririm zaten. Napacam yazılımı, 10 sene mi kullanıcam kartı? Bu yazılım 3060 alan tayfaya yarar nede olsa nvidia abileri 30 serisini yüz üstü bıraktı
30 serisini yüz üstü bıraktı diye bir dünya yok adamlar yapay zeka ve donanım bazlı teknoloji çıkarıyorlar ve bunu yeni nesile eklediler, her nesile aynı özellikler eklenecekse bu adamlar hiç yeni seri çıkarmasın gerek yok. ona kalırsa iphone 8 ile 10 arasında da dünyalar kadar fark vardı 8 alanlar yüz üstü mü bırakıldı?

savunacağız ulan!!!! amdyi övmek size sadece kaybettirir gömmeniz lazım ki adamlar iş yapsın düzeltsinler artık karşısında nvidia gibi dünya devi var yalandan fsr falan diye oyalıyorlar kartları da alttan alttan satıyorlar size uyanın artık
evet arkaşşlar bi sene sonra dlss update yok yok oldu amd eski nesil nvidialara bile destek veriyor ama SAVUNACAĞIZ ULAN!!!

batuu123

80+ Bronze
evet arkaşşlar bi sene sonra dlss yok oldu amd eski nesil nvidialara bile destek veriyor ama SAVUNACAĞIZ ULAN!!!
amdnin verdiği desteği videoda gördük işte :D karıncılanma, görüntüde bozulma, 2kyı 720p yapma, her yerde lens patlamaları vs vs.. böyle desteği verecekse hiç vermesin nvidia bilmiyor mu vermeyi o da verirdi sonra nvidiaya da ağlardınız bu görüntü ne diye.. ya düzgün yap işini ya yapma ayrıca amdnin nvidiaya destek verme sebebi oradan müşteri koparmak ve nvidia satışlarını düşürmek :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
30 serisini yüz üstü bıraktı diye bir dünya yok adamlar yapay zeka ve donanım bazlı teknoloji çıkarıyorlar ve bunu yeni nesile eklediler, her nesile aynı özellikler eklenecekse bu adamlar hiç yeni seri çıkarmasın gerek yok. ona kalırsa iphone 8 ile 10 arasında da dünyalar kadar fark vardı 8 alanlar yüz üstü mü bırakıldı?
knka amd yazılımla 57 fpsten 136/140 a çıkıyor nvidia da benzer ama bunu yazılımla yapıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom