olm ben videoyu izledim zaten Titremeler olduğu doğru ona bir şey demiyorum fakat netlik olayında iyi iş başarmış diyorum. performans modunda rezalet olduğu da doğru fakat native ve kalite modunda sonuçları gayet iyi. Titremelerin de üzerine gidilecektir. Dlss'in 2 sürümünde de vardı aynı hatalar.kanka git videoyu izle abdullah bey bile sonuclardan fps arttırımı dısında memnun kalmadı oyuna zoom yapmana gerek yok direkt gozune o bozuklugu yansıtıyor her yerde lens bozuklukları karıncalanmalar vs var
önceki nesile göre %10 mu gelişmek sen önce bir 4070ile 3070 saf güç kapışmasına bakar mısın ?
4070 ile 7800xt kapışır ona denk fiyat olarak 3k daha ucuz amd ama nvidia ekstra o parayı vermeye değer mi tabikide değer rtx,render da aşırıcı şekilde daha iyi cuda core ların verdiği destekle,kalite ve yazılım konusunda nvidia tek atar.4070'in Rami düşük 12 gb
7900 xt 'nin rami 20gb
teknoloji genel olarak yavaşladı zaten, iphone 12-13-14-15 arasında dişe dokunur fark bile yok hatta 14den 15e geçmeye bile değmez bu nvidiaya özel bir şey değilBen en çok satan modele bakıyorum, RTX 2060 Super ile RTX 4060 arasında saf güçte sadece 20 FPS fark oluyorsa burda bir problem var. Zamanında RTX 2060 çıktığında GTX 1080 gücündeydi, GTX 1060 da neredeyse GTX 980 ne yaklaşan bir karttı. Şimdi bu yakınlıklardan eser yok. Ve güç artışlarının 2000 li yıllardan şu zamana kadar gelişini incelersen her sene artış düşüyor. Ama RTX 2000 serisininden sonra ciddi düşüyor. Tüm sorun markaların acele etmesi, eskiden 2-3 yılda bir yeni seri çıkarken şimdi neredesye 1 yıl olmadan yeni seri çıkarıyorlar ve artışlar komedi. Teknolojiyle vs. kapatıyorlar bunuda işte.
apple değişiklilik yapmayı sevmiyor ki zaten . adamlar type-c ye anca geçti onla övünürler şimdi.teknoloji genel olarak yavaşladı zaten, iphone 12-13-14-15 arasında dişe dokunur fark bile yok hatta 14den 15e geçmeye bile değmez bu nvidiaya özel bir şey değil
Bak bu doğru oyun için diyorsan ve rtx açmak istemiyorum diyorsan tabikide bende fsr ve dlss açan biri değilim çünkü belli ediyor yane kalitenin düştüğünü.Anlamadığım ve anlamadığınız şey şu bence arkadaşlar. Amd kullanan bir insan fsr a dlss güvenen biri değildir. Parasına bakar. Ben gibi. Üçtür nvdia alıcam diyorum araştırıyorum aynı paraya saf gücü daha yüksek olan bir amd kartı alıyorum. Çünkü dlss te fsr da velli başlı oyunlarda var hala. Oynadığım yan sanayi oyunların çoğunda hala daha saf güç önemli. Evet dlss mi fsrmı dersen dlss derim tabii ki. Ama o parayı verip dlss almaktansa saf güç alıp gerektidiğinde de mümkünse kötü grafiklerle artı 30fps fark açıp oynarız
teknoloji genel olarak yavaşladı zaten, iphone 12-13-14-15 arasında dişe dokunur fark bile yok hatta 14den 15e geçmeye bile değmez bu nvidiaya özel bir şey değil