Fujitsu D3041 A11 DS3

Reaksiyon skoru
36
Anakartı alalı 1 ay oldu . Xeon microcode fln herşeyi yaptım .

Fakat Kuzey Köprüsü nedensizce çok ısınıyor . Normal olarak işlemciyide ısıtıyor . Xigmatek PTI 3606 Termal Macun Sıktım . İlk Açtığımda 60ı geçmedi . Ama 10 dk sonra kzuey köprüsü ısındığı için normal olarak işlemci 68-70 derece arası gitmeye başladı . Nedeni Bilen Acil Olarak Yazabilir Mi ?

BİLGİSAYARA BİRŞEY OLCAK DİYE KORKUYORUM...

Anakartı alalı 1 ay oldu . Xeon microcode fln herşeyi yaptım .

Fakat Kuzey Köprüsü nedensizce çok ısınıyor . Normal olarak işlemciyide ısıtıyor . Xigmatek PTI 3606 Termal Macun Sıktım . İlk Açtığımda 60ı geçmedi . Ama 10 dk sonra kzuey köprüsü ısındığı için normal olarak işlemci 68-70 derece arası gitmeye başladı . Nedeni Bilen Acil Olarak Yazabilir Mi ?

BİLGİSAYARA BİRŞEY OLCAK DİYE KORKUYORUM...
Tam olarak kuzey köprüsü vs dediklerinizi pek anlamadım ama. 68-70 derece bir işlemci için kabul edilebilir değerler. bir şey olacağını düşünmüyorum eğer farklı bir şey yoksa.

Kuzey köprüsünün pasif soğutması mevcutmu ?

Kuzey köprüsünün pasif soğutması mevcutmu ?
Evet Mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak kuzey köprüsü vs dediklerinizi pek anlamadım ama. 68-70 derece bir işlemci için kabul edilebilir değerler. bir şey olacağını düşünmüyorum eğer farklı bir şey yoksa.
İşlemci Fanının Çaprazında ki Kuzey Köprüsü değil mi ? Ondan bahsediyorum

Evet Mevcut.

Ben biraz ters yazdım galiba. O terimleri daha önce araştırmadım kullanmadım, bilgim yok yani. Yorumum genel olarak 70 dereceler işlemci sıcaklıkları için kabul edilebilir seviyede demek istemiştim, bence sorun yok demeye getirdim yani. 😂

Evet Mevcut.

Küzey köprülerinin fazla ısınması normaldir, ama termal pad i falan işlevinimi kaybetti acaba, olmadı ufak fanlar var onlardan takmayı deneyebilirsiniz.

Ben biraz ters yazdım galiba. O terimleri daha önce araştırmadım kullanmadım, bilgim yok yani. Yorumum genel olarak 70 dereceler işlemci sıcaklıkları için kabul edilebilir seviyede demek istemiştim, bence sorun yok demeye getirdim yani. 😂
yok yok yanlış anlama :)

Küzey köprülerinin fazla ısınması normaldir, ama termal pad i falan işlevinimi kaybetti acaba, olmadı ufak fanlar var onlardan takmayı deneyebilirsiniz.
termal pad yok zaten üstünde. Nerden bulabilirim

yok yok yanlış anlama :)

termal pad yok zaten üstünde. Nerden bulabilirim

kuzen köprüsünün soğutması nasıl bir mantıkta hiç de bilemiyorum, yani macunlumu yoksa termal pedlimi acaba. Macun daha iyi ısı iletir.

MACUN SÜRDÜM. ( XİGMATEK PTI 3606 5W/m-k

O zaman ufak fan alıp onu soğutucuk şekilde kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri