cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
Olsun. Yine de o kadar iyi fiyat ki belki konu sahibi bütçesini arttırıp almak ister.O iyi de bütçeyi aşıyor.
Olsun. Yine de o kadar iyi fiyat ki belki konu sahibi bütçesini arttırıp almak ister.O iyi de bütçeyi aşıyor.
Bu kasanın fanları dark guardiana göre iyi mi? Ayrıca önde toz filtresi mevcut mu?COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNN-S01 ITOPYA'da.www.itopya.com
Yani biraz öyle. Onun için en iyi hava akışına sahip bir şey arıyorum. Yapabileceğim tek şey soruşturup sıcaklıkları ölçmek olacak.Kardeşim öneride bulunmıcam konu dışı ama önü mesh diye hava akışı güzel olmuyor ki malasef doğru hava akışını ve içindeki sıcak havayı tahliye ettiğin zaman gercek anlamda doğru hava akışını yakalarsın ben kasam camını kapattım zaman daha serin çalışıyor mesela![]()
Bir kule tipi fan üst 2 fan hava tahliyesi için şart ne alacaksın bilmiyorum ama bunları eğer imkanın varsa kullanBu kasanın fanları dark guardiana göre iyi mi? Ayrıca önde toz filtresi mevcut mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani biraz öyle. Onun için en iyi hava akışına sahip bir şey arıyorum. Yapabileceğim tek şey soruşturup sıcaklıkları ölçmek olacak.
Dark'ın fan kalitesi iyi değil.O kadar mı sesli çalışıyor kasa?
Elite V3 yok muydu bunun içinde?Bunu öneririm. İçinde sanırım MWE 650 var.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 650W 80 PLUS 3x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 650W 80 PLUS 3x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İleride üst kısıma 2 tane fan koymak var aklımda. Şimdilik kasayı halletsem.Bir kule tipi fan üst 2 fan hava tahliyesi için şart ne alacaksın bilmiyorum ama bunları eğer imkanın varsa kullan
Hayır kırmızı olanda Elite V3 var.Elite V3 yok muydu bunun içinde?