Neler Yeni

Full mesh hava akışı efso olan kasa önerisi

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Kardeşim öneride bulunmıcam konu dışı ama önü mesh diye hava akışı güzel olmuyor ki malasef doğru hava akışını ve içindeki sıcak havayı tahliye ettiğin zaman gercek anlamda doğru hava akışını yakalarsın ben kasam camını kapattım zaman daha serin çalışıyor mesela 😃

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Bu kasanın fanları dark guardiana göre iyi mi? Ayrıca önde toz filtresi mevcut mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim öneride bulunmıcam konu dışı ama önü mesh diye hava akışı güzel olmuyor ki malasef doğru hava akışını ve içindeki sıcak havayı tahliye ettiğin zaman gercek anlamda doğru hava akışını yakalarsın ben kasam camını kapattım zaman daha serin çalışıyor mesela 😃
Yani biraz öyle. Onun için en iyi hava akışına sahip bir şey arıyorum. Yapabileceğim tek şey soruşturup sıcaklıkları ölçmek olacak.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Bu kasanın fanları dark guardiana göre iyi mi? Ayrıca önde toz filtresi mevcut mu?

Yani biraz öyle. Onun için en iyi hava akışına sahip bir şey arıyorum. Yapabileceğim tek şey soruşturup sıcaklıkları ölçmek olacak.
Bir kule tipi fan üst 2 fan hava tahliyesi için şart ne alacaksın bilmiyorum ama bunları eğer imkanın varsa kullan

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Bir kule tipi fan üst 2 fan hava tahliyesi için şart ne alacaksın bilmiyorum ama bunları eğer imkanın varsa kullan
İleride üst kısıma 2 tane fan koymak var aklımda. Şimdilik kasayı halletsem.

Sağolun arkadaşlar. Sanırım bunlardan birisini alsam yeterli olacak.

Top Bottom