ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
Ziyoulang T60 red switch kullanıyorum genel olarak memnunum ama bazı tuşlara çift basıyor, bu yüzden değiştirmek istiyorum.
Aula F75 almak istiyordum ancak Fun60 Pro ilgimi çekti, alınır mı? TT'den kupon aldım ama Idefix'te kupon kodunu girdiğimde ürün 1,999 olduğundan 1 TL'lik ürün daha eklenmem istiyor uygulanması için ancak öyle ucuz bir ürün bulamadımö. Yardımcı olabilecek var mı? Bir de gaming.gen'den mi almam daha mantıklıdır yoksa Idefix'ten mi?
www.gaming.gen.tr
www.idefix.com
Aslında LAPTOP'um için USB çoğaltıcı lazımdı, Trendyol'dan kargo dahil 140 TL'ye alacaktım normalde ancak Idefix'te 199 TL'ye var, onu ekleyince kupon oluyor ve klavyeyle beraber 1,898 TL yapıyor. Mantıklı mıdır? Bu USB çoğaltıcı alınır mı? Laptop'ta iki tane USB girişi var klavyeyle mouse'i takınca kulaklığın ses kartını kullanamıyordum bu yüzden almak istiyorum.
www.idefix.com
Aula F75 almak istiyordum ancak Fun60 Pro ilgimi çekti, alınır mı? TT'den kupon aldım ama Idefix'te kupon kodunu girdiğimde ürün 1,999 olduğundan 1 TL'lik ürün daha eklenmem istiyor uygulanması için ancak öyle ucuz bir ürün bulamadımö. Yardımcı olabilecek var mı? Bir de gaming.gen'den mi almam daha mantıklıdır yoksa Idefix'ten mi?
AKKO Monsgeek FUN60 Pro Black Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
Akko Monsgeek Fun60 Pro Black He Glare Manyetik 8K Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye - idefix
Akko Monsgeek Fun60 Pro Black He Glare Manyetik 8K Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Aslında LAPTOP'um için USB çoğaltıcı lazımdı, Trendyol'dan kargo dahil 140 TL'ye alacaktım normalde ancak Idefix'te 199 TL'ye var, onu ekleyince kupon oluyor ve klavyeyle beraber 1,898 TL yapıyor. Mantıklı mıdır? Bu USB çoğaltıcı alınır mı? Laptop'ta iki tane USB girişi var klavyeyle mouse'i takınca kulaklığın ses kartını kullanamıyordum bu yüzden almak istiyorum.
Markalonya Usb 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü A-809 Usb 3.0 Dan 4 Adet - idefix
Markalonya Usb 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü A-809 Usb 3.0 Dan 4 Adet ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Çevirici ve Adaptörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.