FUN60 Pro alınır mı?

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Ziyoulang T60 red switch kullanıyorum genel olarak memnunum ama bazı tuşlara çift basıyor, bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Aula F75 almak istiyordum ancak Fun60 Pro ilgimi çekti, alınır mı? TT'den kupon aldım ama Idefix'te kupon kodunu girdiğimde ürün 1,999 olduğundan 1 TL'lik ürün daha eklenmem istiyor uygulanması için ancak öyle ucuz bir ürün bulamadımö. Yardımcı olabilecek var mı? Bir de gaming.gen'den mi almam daha mantıklıdır yoksa Idefix'ten mi?

Aslında LAPTOP'um için USB çoğaltıcı lazımdı, Trendyol'dan kargo dahil 140 TL'ye alacaktım normalde ancak Idefix'te 199 TL'ye var, onu ekleyince kupon oluyor ve klavyeyle beraber 1,898 TL yapıyor. Mantıklı mıdır? Bu USB çoğaltıcı alınır mı? Laptop'ta iki tane USB girişi var klavyeyle mouse'i takınca kulaklığın ses kartını kullanamıyordum bu yüzden almak istiyorum.

rk61'den geçtim hissiyat olarak güzel ama fn fonksiyonları çözmek zor ve bayıyor o konuda eksi yazar onunda dışında normal bir kullanıcıyım iyi klavye

Ziyoulang T60 red switch kullanıyorum genel olarak memnunum ama bazı tuşlara çift basıyor, bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Aula F75 almak istiyordum ancak Fun60 Pro ilgimi çekti, alınır mı? TT'den kupon aldım ama Idefix'te kupon kodunu girdiğimde ürün 1,999 olduğundan 1 TL'lik ürün daha eklenmem istiyor uygulanması için ancak öyle ucuz bir ürün bulamadımö. Yardımcı olabilecek var mı? Bir de gaming.gen'den mi almam daha mantıklıdır yoksa Idefix'ten mi?

gameraider k1 he bakabilirsin veya bütçem artar dersen atk 68rx

rk61'den geçtim hissiyat olarak güzel ama fn fonksiyonları çözmek zor ve bayıyor o konuda eksi yazar onunda dışında normal bir kullanıcıyım iyi klavye
Aktif olarak zaten %60 kullanıyorum alışığım şahsen sorun etmiyorum onu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gameraider k1 he bakabilirsin veya bütçem artar dersen atk 68rx
Hocam maalesef iki klavyede bütçemi aşıyor.

Fun 68 var bendede. Sanırım çok bir fark yoktur. Emin değilim. İsimden yola çıkaraktan bence gayet güzel bir klavye. Bu fiyata manyetik daha nolsun. %60 a da alışılıyor. Konfor alanının dışına çıkın biraz :PeepoLeave:

Fun 68 var bendede. Sanırım çok bir fark yoktur. Emin değilim. İsimden yola çıkaraktan bence gayet güzel bir klavye. Bu fiyata manyetik daha nolsun. %60 a da alışılıyor. Konfor alanının dışına çıkın biraz :PeepoLeave:
Ben alışığım zaten 60'a ancak terreddütteyim bu klavye için AULA F75 ile arasında kaldım (Aula F75 alırsam ikinci el alacağım sıfırı pahalı). Idefix'ten mi alayım Gaming.gen'den mi? Sanırım ihtiyacım olan USB çoklayıcı ile beraber alacağım.

Idefix'ten TT kuponuyla 300TL indirim yaparak USB çoğaltıcıyla beraber 1,898 TL'ye aldım.

Markasız çoğaltıcıları tavsiye etmem. Bir defa almıştım. Mavi soketli USB 2.0 çipli çıktı. En azında Ugreen gibi bir marka daha güvenilir olur.

Markasız çoğaltıcıları tavsiye etmem. Bir defa almıştım. Mavi soketli USB 2.0 çipli çıktı. En azında Ugreen gibi bir marka daha güvenilir olur.

Valla hocam aldım bile linkini attığım çoğaltılcıyı satıcı puanı yüksek gibi. 3.0 diyor ürün ama 2.0 olursa da çok sorun değil kulaklık klavye mouse vs. Takacağım zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri