Yardım FURMARK DEĞERİM NASIL ?

SARI_BEY

80+
Reaksiyon skoru
86
DEĞİŞİM İSTEMELİ MİYİM
ARKADAŞLAR ODA SICAKLIĞI EN FAZLA 15 20 DERECE
KASAM VENTO VG4202FL 4x120mm Rainbow RGB Fan USB 3.0 Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa
EKRAN KARTIM PNY 5070
HOTSPOT DEĞERİNE BAKAMADIM BULAMADIM
TEST FURMARK VK 2K DA 10 DK 79 DERECEYE YÜZDE 58 FAN A GELİYOR

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-10 110519.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-10 110519.webp
    342.4 KB · Hit: 127
Değerlerin gayet güzel 2560x1440 da + %58 fan devrinde 10 dk da 78 derece görmüşsün. hotspotunda 92 filandır muhtemelen

Değerlerin gayet güzel 2560x1440 da + %58 fan devrinde 10 dk da 78 derece görmüşsün. hotspotunda 92 filandır muhtemelen
hotspot nereden açabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bazen 80 derece oluyor birde oda 15 20 derece en fazla

gayet güzelmi? kendim asus prime 5070 kullanıyorum 2k da 10dk furmark 60 70 arası takılıyor. bu arada %58 fan devrini okeylemek tamamen saçma çünkü her kartın fan rpm değeri ve yüzdeliği markanın modeline göre bile değişebiliyor.

@igito hocam 5070 hakkında bilginiz var mı
kendim 5070 kullanıyorum senin sıcaklıklar yüksek hocam bunu da pny nin kalitesine ve kartın kalınlığına vermek gerekiyor. undervolt yaparsan rahatlarsın

gayet güzelmi? kendim asus prime 5070 kullanıyorum 2k da 10dk furmark 60 70 arası takılıyor. bu arada %58 fan devrini okeylemek tamamen saçma çünkü her kartın fan rpm değeri ve yüzdeliği markanın modeline göre bile değişebiliyor.

kendim 5070 kullanıyorum senin sıcaklıklar yüksek hocam bunu da pny nin kalitesine ve kartın kalınlığına vermek gerekiyor. undervolt yaparsan rahatlarsın
hocam kartda sıkıntı olabilir mi değişim istemeli miyim

hocam pny olsa bile bana çok yüksek geldi 80 derece normal değil gibi birde en fazla 15 20 derece oda daha da düşük olabilir

hocam kartda sıkıntı olabilir mi değişim istemeli miyim

hocam pny olsa bile bana çok yüksek geldi 80 derece normal değil gibi birde en fazla 15 20 derece oda daha da düşük olabilir
içine sinmediyse iade et hocam daha yeni aldıysan. biraz zaman geçtiyse aldığından beri değişime gönder o zaman ama olumlu sonuç olmaz diye düşünüyorum başka pny 5070 kullanan birisi varsa onunla karşılaştırma yapman daha iyi olur

hotspot nereden açabilirim
nvidia 50xx serisinde hotspot sıcaklık değerlerini açık şekilde göstermiyor

hocam daha 4 gün oldu iade değil de değişim düşünüyorum. gigabeyt nasıl hocam sıcaklık konusunda

Gigabyte RTX 5070 Windforce OC SFF 12G GV-N5070WF3OC-12GD 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı

gigabyte windforce modelinin sıcaklıklarını tam olarak bilmiyorum ama gigabyte ekran kartlarında termal jel diye bir şey kullanıyor bu da özellikle dikey kullanımda termal akıntısı yapıyor illa akacak diye bir şey yok ama tehlike arz ediyor. sana kalmış bir durum

gigabyte windforce modelinin sıcaklıklarını tam olarak bilmiyorum ama gigabyte ekran kartlarında termal jel diye bir şey kullanıyor bu da özellikle dikey kullanımda termal akıntısı yapıyor illa akacak diye bir şey yok ama tehlike arz ediyor. sana kalmış bir durum
hocam bir arkadaş paylaşmış 11 dk da 72 derece benimki 80 81 görüyor kartta sıkıntı olabilir mi modelde değil de

pny giriş seviyesi olduğu için fan devrine bakarak söylenebilir ki normal. keşke fiyattan ziyade 3-5 koyup araştırıp 60 65 derecede çalışan modelleri alsanız. bence colorful igame ultra w oc 4070TiS var. yazın ankara sıcaklarında 65-66 dereceyi geçmedi. kışın 60'ı zor görüyor zaten.

kasanın hava akışı, oda sıcaklığı etkileyici faktörler. bu yüzden her kullanıcıda aynı performansı vermez kartlar

Geri