lexerotk
80+ Bronze
Ram 8 mi hocamBiraz masayı titretiyor gibi ama pek problem değil. Bu testi oyunlara drop oluyor diye yaptım. OYunlarda ekran kartı sıcaklığı artınca droplar başlıyordu. Oynanmaz hale geliyordu. Fakat bu testte hiç bişey olmadı. Dün bi The Shadow Of Tomb Raider ve ETS 2 girdim bi süre sonra nerdeyse 30 saniyede bi 10 saniyelik droplar ve kilitenmeler oluyordu. Bununla ilgili bir bilginiz varmı hocam?
undervolt yaparak watt değerlerini düşürerek core clocku ya da memory hz arttırabiliyorsunuz bu overclock kadar fazla olmasa da bir artış sağlıyor.Peki hocam ben bilmiyorum siz undervolt yapıp FPS arttırın.
Evet öyle bazen kronik sıkıntılı diskler okuma yazma da problem yaşatıp bu duruma sebep olabiliyor ama sorun daha çok işlemci kaynaklı gibi bir kullanım değerlerini atın demin belirttiğim gibi tüm çekirdekler açık şekilde.Hocam o okuma yazma değerlerini ölçmel için değilmidir?
Dediğiniz undervolt değil over clock daha fazla alıntı yapıp çevirmeyin işi iyi forumlar.undervolt yaparak watt değerlerini düşürerek core clocku ya da memory hz arttırabiliyorsunuz bu overclock kadar fazla olmasa da bir artış sağlıyor.
bilgisayarın bir parçasında problem olabilir, 10 sn kitlenmesi normal değil. oyunun nerde yüklü olduğuna bağlı olarak ssd ve hddde problem olabilir.Biraz masayı titretiyor gibi ama pek problem değil. Bu testi oyunlara drop oluyor diye yaptım. OYunlarda ekran kartı sıcaklığı artınca droplar başlıyordu. Oynanmaz hale geliyordu. Fakat bu testte hiç bişey olmadı. Dün bi The Shadow Of Tomb Raider ve ETS 2 girdim bi süre sonra nerdeyse 30 saniyede bi 10 saniyelik droplar ve kilitenmeler oluyordu. Bununla ilgili bir bilginiz varmı hocam?
Nasıl yaparım hocam msi afterburnerlaEvet öyle bazen kronik sıkıntılı diskler okuma yazma da problem yaşatıp bu duruma sebep olabiliyor ama sorun daha çok işlemci kaynaklı gibi bir kullanım değerlerini atın demin belirttiğim gibi tüm çekirdekler açık şekilde.
yok knk undervolt deniyo, voltajı düşüyo ya haniDediğiniz undervolt değil over clock daha fazla alıntı yapıp çevirmeyin işi iyi forumlar.
İki depolama birimindede aynı. Geçen hafta benchmark yapmıştım. Atabilirim isterseniz sonuçları. Hata testleri sorunsuz. Sağlıklarda %100.bilgisayarın bir parçasında problem olabilir, 10 sn kitlenmesi normal değil. oyunun nerde yüklü olduğuna bağlı olarak ssd ve hddde problem olabilir.
İlginç bir sorun eğer cozemesseniz bi garantiye götürün derimHayır 16gb 3200mhz cl16
tek tek elemen lazım driver bazlı olabilir, eski bir driver kurup deneyebilirsin.İki depolama birimindede aynı. Geçen hafta benchmark yapmıştım. Atabilirim isterseniz sonuçları. Hata testleri sorunsuz. Sağlıklarda %100.