MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 720
Yüksekte tutmak iyidir masanda yer varsa almanı öneririmva
evet var fakat alttan ısıtmayı ayda yılda bir açıyorum oda çok nadir ondan dolayı almam gerekir mi?
Yüksekte tutmak iyidir masanda yer varsa almanı öneririmva
evet var fakat alttan ısıtmayı ayda yılda bir açıyorum oda çok nadir ondan dolayı almam gerekir mi?
ne yapmam gerekiyor direkt böyle kalsa olur mu oynadığım oyunlar mw 2, pubg, fivem falanAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İncelemelerine baktım, normalmiş. Gigabyte yine saçma işlere imza atıyor![]()
Yani sürekli açmıyorsan bence problem teşkil etmez. Merak ettiğim şey şu sadece. %96 fanın sebebi alttan ısıtmalı olduğu için mi? Mesela ben bunu düşünüp kasayı yerden kaldırır biraz dinlendirir aynı teste tekrar sokardım.va
Sana özel bir durum yok kartın kendisi böyleymiş.tamamdır masaya alacağım yer açıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne yapmam gerekiyor direkt böyle kalsa olur mu oynadığım oyunlar mw 2, PUBG, fivem falan
alttan ısıtma etkileyebilir çünki furmaktan önce 1 saattir çalışıyordu ve 50 dereceyi görüyor yer anlık olarakYani sürekli açmıyorsan bence problem teşkil etmez. Merak ettiğim şey şu sadece. %96 fanın sebebi alttan ısıtmalı olduğu için mi? Mesela ben bunu düşünüp kasayı yerden kaldırır biraz dinlendirir aynı teste tekrar sokardım.