FurMark testi anlayan bakabilirmi

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
11
Beyler selamın aleyküm böyle testlerden pek anlamam biraz once short kaydırırken denk geldim bende test etmek istedim cihaz monster abra a5 v20.2.2

oyun oynarken baya üstüne et koy mangal yap o derce kendi control center programında 90 c leri görüyor oyunda

furmark testini bıraktım testi doğrumu yaptım onu bile bilmiyorum benchmark1080 yazıyordu bastım puan falan allta bıraktıgım linkten bakarsanız sevinirim iyi forumlar:

furmark: https://www.gpumagick.com/scores/1538799

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    235.4 KB · Hit: 30
Beyler selamın aleyküm böyle testlerden pek anlamam biraz once short kaydırırken denk geldim bende test etmek istedim cihaz monster abra a5 v20.2.2

oyun oynarken baya üstüne et koy mangal yap o derce kendi control center programında 90 c leri görüyor oyunda

furmark testini bıraktım testi doğrumu yaptım onu bile bilmiyorum benchmark1080 yazıyordu bastım puan falan allta bıraktıgım linkten bakarsanız sevinirim iyi forumlar:

Laptop için normal sıcaklıklar ancak yermal macun drğiştirebilirsin birde furmatk yedyi minimum 5dakika yapılmalı hocam

H

Hotspot fazla. Bakım zamanı gelmış.

Laptop için normal sıcaklıklar ancak yermal macun drğiştirebilirsin birde furmatk yedyi minimum 5dakika yapılmalı hocam
şimdi 5 dk test başltıyorum tekrardan eklerim hemen
tesstten somnra da bakımlarını yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop diyir hocam monster ısınıyor ama bi macun degisimide gelmiş
5 dk testi gönderip hemen bakımlarını yapıcam

çok sıcak

şimdi 5 dk test başltıyorum tekrardan eklerim hemen
tesstten somnra da bakımlarını yapayım

5 dk testi gönderip hemen bakımlarını yapıcam
Macunu iyi kullanın hocam yoksa çok fark olmaz

Laptobu nasıl konumlandırdığınız, hangi termal macunu kullandığınız, termal macunu nasıl uyguladığınız, laptop standı kullanıp kullanmadığınız gibi detaylar çok mühim. Cihazınız muhtemelen soğutma konusunda berbat ama bu söylediklerime dikkat ederseniz en azından en fazla 80 dereceyi görürsünüz diye tahmin ediyorum.

cevaplarınız için teşekkürler 5 dakikalık furmark testi de bu bunu paylaşıp hemen bakımını yapıyorum

leptop standı kullanmıyorum arkası yukarıda altında hava alsın diye kare bir tathta var

Ekler

• 1222.webp
    1222.webp
    250.8 KB · Hit: 15
öncelikle içini açtım birtane bile toz yok fan kanalları tertemiz termal macun değiştirdim fakat benim macun herhalde kötü bir e ticaret mağzasından en pahalı olanı almıştım bir kaç yıl önce
testlerde bir farklılık olmadı olsa olsa 1 deerece falandır

önerdiğiniz bir macun var ise iyi olan alabilirim ama

Geri