Çözüldü✓ Furmark testi gpu kullanımı %45-50 de kalıyor

hocam bnm sorunla alakalı bilgisi olan yok mu ya
Arkadaşa bakalım derken konuyu unuttuk .d , nvidia denetim masasında v-sync açık mı kontrol et hatta ayar yapmadıysan varsayılanlara sıfırla direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia app varsa o da v-sync açıyor olabilir

Arkadaşa bakalım derken konuyu unuttuk .d , nvidia denetim masasında v-sync açık mı kontrol et hatta ayar yapmadıysan varsayılanlara sıfırla direk

nvidia app varsa o da v-sync açıyor olabilir
eyv hocam oldu değerler bu şekilde sizce nasıl
1767993508808.webp

hocam sıcak değil mi benimki 2k da 80 derece yüzde 68 fan ile bana çök kötü dediler
kasadaki fanları kontrol et hava sürkülasyonu tam mı diye fanlar ters takıldıysa pc fırın olur

hocam sıcak değil mi benimki 2k da 80 derece yüzde 68 fan ile bana çök kötü dediler
şahsen ben pek değerler bakımından bir bilgim yok ama soğutma sistemim çok kötü önü cam olan bir kasam var 3+1 fan ve fanlar 1200rpmde dönüyor bnce bu soğutma sistemine göre şahane gibi

şahsen ben pek değerler bakımından bir bilgim yok ama soğutma sistemim çok kötü önü cam olan bir kasam var 3+1 fan ve fanlar 1200rpmde dönüyor bnce bu soğutma sistemine göre şahane gibi
o kasada bu kart çalışıyorsa helal olsun harbiden mesh kasa alsan 65 derecelere kadar inebilir

hocam teste 2200 görünüyor

o kasada bu kart çalışıyorsa helal olsun harbiden mesh kasa alsan 65 derecelere kadar inebilir
VENTO VG4202FL 4x120mm Rainbow RGB Fan USB 3.0 Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa hocam benimki bu ondan olabilir mi

VENTO VG4202FL 4x120mm Rainbow RGB Fan USB 3.0 Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa hocam benimki bu ondan olabilir mi
onlar ekran kartınıb fanları hocam

sanmam öyle olsa her akvaryum pc cayır cayır olurdu vento kasaların hava sürkülasyonu iyidir furmark testini atarsan daha net sonuç verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,285
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri